Xiaomi Redmi Note 12’nin 12 güçlü yönü ve zayıf yönleri incelendiğinde ekranda AMOLED 120 Hz var!

AMOLED ekranların yanı sıra bunlardan bolca var. faydalar Xiaomi redmi Not 12 Bu aslında bir dönüm noktası çünkü iyi özellikler sunuyor. Hatta birçok internet kullanıcısı bu cep telefonunu aramaya başladı.

Ayrıca tasarımı güzel ve çok modern ve bu cep telefonunu satın almak isteyen herkesi cezbedecek. Peki faydaları nelerdir? Xiaomi redmi Not 12 Bu Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

Xiaomi Redmi Note 12’nin güçlü yanlarının listesi ve zayıflıkların incelenmesi

Xiaomi Redmi Note 12'nin Avantajları
(Fotoğraf kaynağı: Smartprix) Xiaomi Redmi Note 12 avantajları ve dezavantajları incelemesi

ReferansHaberler.com – Burada birkaç tane var. faydalar Xiaomi redmi Not 12 Bu cep telefonunu satın almadan önce bilmeniz gerekenler Görünüşe göre bu son Xiaomi cep telefonu, eksiksiz teknik özellikleri nedeniyle bu ülkenin oyuncularını kandırmayı başardı.

AMOLED ekran 120 Hz’dir.

AMOLED ekrana sahip olduğu için, faydalar Xiaomi redmi Not 12 Bu bile çok hızlı bir performans. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

En son HP Xiaomi Redmi Note 12’de bulunan özellikler nedeniyle, herkesi onu satın almaya teşvik ediyor. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

Qualcomm Aslanağzı 4 Nesil 1

özellikleri Cep telefonu Bu son Xiaomi, bazı çok ilginç özellikler sunduğu için oyun oynamıyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

– Ekran: 6.7 inç AMOLED

– Yonga seti: Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1

– RAM ve dahili depolama: 64 GB RAM 4 GB, 128 GB RAM 4 GB, 128 GB RAM 6 GB

– SIM kart: iki nano SIM kart

– Ön kamera: 16 megapiksel geniş

Arka Kamera: 48MP AF Geniş, 8MP Ultra Geniş, 2MP Makro

– İşletim sistemi: Android 13

– Kullanıcı arayüzü: MIUI 14

– Pil: 5000 mAh, 33W hızlı şarjı destekler

– Diğer özellikler: USB Tip C, NFC

– Renk: siyah, Xiaomi beyazı

Fiyatı 3 milyon

biri faydalar Xiaomi redmi Not 12 Nispeten ucuz bir fiyata bulunur. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temelde bu en yeni orta sınıf cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

– 4GB/64GB sürümü için yaklaşık 3,7 milyon IDR’ye satılıyor.

– 4 GB/128 GB versiyonu yaklaşık 3,9 milyon IDR’ye satılıyor.

– 128/6GB varyantı için yaklaşık 4 milyon IDR’ye satılıyor.

1080p @ 30fps FHD video kaydı

Çünkü fiyat çok cep boşaltmaz, o kadar. faydalar Xiaomi redmi Not 12 Bu Nispeten cazip fiyatının yanı sıra sunulan özelliklerle, bu cep telefonu gerçekten netizenlerin dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Xiaomi’nin bu orta sınıf telefonu, iyileşmekte olan ve bir akıllı telefon satın almak için ihtiyaç duydukları bütçeyi gerçekten korumak isteyen insanları cezbetmeyi başarmış görünüyor. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

Corning Gorilla Glass 3 koruması

biri faydalar Xiaomi redmi Not 12 Bir diğer özelliği de iyi eleştiriler aldığı için gadget severleri alt edebiliyor olması. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi?

Görünüşe göre en son Xiaomi Redmi Note 12 akıllı telefon, eksiksiz özellikleri nedeniyle Endonezya’daki gadget severleri kandırmayı başardı. Bu en yeni cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesi onu satın almaya ikna edecek.

son söz

Çünkü onlardan çok var faydalar Xiaomi redmi Not 12 Artık akıllı telefonu bile olmayan müşterilere sunuluyor. Nasıl, Xiaomi’den en son HP’yi satın almakla ilgileniyor musunuz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Görüşürüz hoşçakal…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *