Xiaomi Mix Fold 3’ün 10 güçlü ve zayıf yönü, tam inceleme ve en son sızan bilgiler!

En yeni katlanır ekranla birlikte bunlardan bolca var Ek olarak Xiaomi karışım katlamak 3 Bu aslında bir dönüm noktası çünkü iyi özellikler sunuyor. Hatta birçok internet kullanıcısı bu cep telefonunu aramaya başladı.

Ayrıca tasarımı güzel ve çok modern ve bu cep telefonunu satın almak isteyen herkesi cezbedecek. Peki faydaları nelerdir? Xiaomi karışım katlamak 3 Bu Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

Xiaomi Mix Fold 3 avantajları ve dezavantajları

Xiaomi Mix Fold 3'ün Avantajları
(Fotoğraf Kaynağı: Smartprix) Xiaomi Mix Fold 3 Artıları ve Eksileri, Tam İnceleme ve Son Sızıntılar

ReferansHaberler.com – Burada birkaç tane var. Ek olarak Xiaomi karışım katlamak 3 Bu cep telefonunu satın almadan önce bilmeniz gerekenler Görünüşe göre bu en son Xiaomi cep telefonu, eksiksiz özellikleri nedeniyle bu ülkenin oyuncularını kandırmayı başardı.

AMOLED renkli katlanır ekran (1B)

Hızlı performansla birlikte geldiği için öyle Ek olarak Xiaomi karışım katlamak 3 Bu bile çok hızlı bir performans. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

Bu en yeni Xiaomi cep telefonundaki özellikler nedeniyle, herkesin onu satın almasını sağlıyor. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

Qualcomm Aslanağzı 8 Nesil 2

özellikleri Mobil Bu son Xiaomi, bazı çok ilginç özellikler sunduğu için oyun oynamıyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. mobil Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

– Ekran: AMOLED renkli ekran (1B), 8,04 inç

– Çipset: MediaTek Dimensity 700

– RAM ve dahili hafıza: 128 GB 6 GB RAM, 256 GB 6 GB RAM, 512 GB RAM 8 GB

– SIM kart: iki nano SIM kart

– Ön kamera: 32 megapiksel geniş

– Arka Kamera: 108 MP AF Geniş, 48 MP Ultra Geniş, 13 MP Makro

– İşletim sistemi: Android 13

– Kullanıcı arayüzü: MIUI 13

– Pil: 5000 mAh, 80W hızlı şarjı destekler

– Diğer özellikler: USB Tip C, NFC

– Renk: siyah, beyaz, Xiaomi altın

Resmi fiyat sızıntısı

biri Ek olarak Xiaomi karışım katlamak 3 Nispeten ucuz bir fiyata bulunur. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temelde bu en yeni orta sınıf cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

– 6 GB/128 GB versiyonu için yaklaşık 20 milyon IDR’ye satılıyor.

– 6/256 GB versiyonu yaklaşık 21 milyon IDR’ye satılıyor.

– 8GB/523GB sürümü için yaklaşık 22 milyon IDR’ye satılıyor.

android sürüm 13

Çünkü fiyat çok cep boşaltmaz, o kadar. Ek olarak Xiaomi karışım katlamak 3 Bu Nispeten cazip fiyatının yanı sıra sunulan özelliklerle, bu cep telefonu gerçekten netizenlerin dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Bu Xiaomi amiral gemisi cep telefonu, değişiklik yapan ve gerçekten bütçesi olan insanları uygun fiyatlı bir akıllı telefon satın almaya ihtiyaç duymaları için cezbetmeyi başarmış görünüyor. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

80W hızlı şarj

biri Ek olarak Xiaomi karışım katlamak 3 Bir diğer husus ise iyi yorumlar aldığı için gadget severleri alt edebiliyor olması. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi?

Görünüşe göre bu en son Xiaomi akıllı telefon, özellikleri çok eksiksiz olduğu için Endonezya’daki gadget severleri cezbetmeyi başardı. Bu en yeni cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesi onu satın almaya ikna edecek.

son söz

Çünkü onlardan çok var Ek olarak Xiaomi karışım katlamak 3 Artık akıllı telefonu bile olmayan müşterilere sunuluyor. Nasıl, Xiaomi’den en son HP’yi satın almakla ilgileniyor musunuz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Görüşürüz hoşçakal…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *