Vivo Y100’ün 10 avantajı ve dezavantajı, tüm özellikleri ve Endonezya’daki resmi fiyatları!

Mediatek 900 ile birlikte bunlardan bolca var Ek olarak İyi özelliklere sahip olduğu için Vivo Y100 gerçekten bir dönüm noktasıdır. Hatta birçok internet kullanıcısı bu cep telefonunu aramaya başladı.

Ayrıca tasarımı güzel ve çok modern ve bu cep telefonunu satın almak isteyen herkesi cezbedecek. Peki bu Vivo Y100’ün avantajları neler? Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

Vivo Y100’ün avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Vivo Y100'ün Avantajları
(Fotoğraf Kaynağı: Smartprix) Vivo Y100’ün Artıları ve Eksileri Tam Spesifikasyonlar ve Endonezya’daki Resmi Fiyat

ReferansHaberler.com – Burada birkaç tane var. Ek olarak Bu cep telefonunu almadan önce bilmeniz gereken Vivo Y100. Görünüşe göre bu en yeni Vivo cep telefonu, eksiksiz özellikleri nedeniyle bu ülkenin oyuncularını baştan çıkarmayı başardı.

120 Hz yenileme hızı

Hızlı performansla birlikte geldiği için öyle Ek olarak Bu Vivo Y100’ün performansı bile çok hızlı. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

En yeni HP Vivo’nun özellikleri nedeniyle, herkesin onu satın almasını sağlar. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

Mediatek Boyut 900

özellikleri mobil Bu en son Vivo, bazı oldukça harika özellikler sunduğu için oyun oynamıyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. mobil Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Ekran: AMOLED 6.7 inç

Çipset: Mediatek Dimensity 900

RAM ve dahili hafıza: 64 GB 4 GB RAM, 128 GB 4 GB RAM, 128 GB RAM 6 GB

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 16 megapiksel geniş

Arka kamera: 13MP AF geniş, 2MP ultra geniş, 2MP makro

İşletim sistemi: Android 13

Kullanıcı arayüzü: OriginOS Ocean

Pil: 5000mAh, 66W hızlı şarjı destekler

Diğer özellikler: USB Tip C, NFC

Renk: siyah, beyaz, altın dalga

Resmi fiyat sızıntısı

biri Ek olarak Vivo Y100 nispeten ucuzdur. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temel olarak bu en yeni orta sınıf cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

– 4GB/64GB sürümü için yaklaşık 5,3 milyon IDR’ye satılıyor.

– 4 GB/128 GB versiyonu yaklaşık 5,5 milyon IDR’ye satılıyor.

– 6/128GB versiyonu için yaklaşık 5,7 milyon IDR’ye satılıyor.

5000 mAh pil

Çünkü fiyat çok cep boşaltmaz, o kadar. Ek olarak Bu Vivo Y100. Nispeten cazip fiyatının yanı sıra sunulan özelliklerle, bu cep telefonu gerçekten netizenlerin dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Vivo’nun bu orta sınıf cep telefonu, akıllı telefon bütçesinden gerçekten tasarruf eden erkekleri baştan çıkarmayı başarmış gibi görünüyor. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

66 W hızlı şarj

biri Ek olarak Bir başka Vivo Y100, iyi incelemeler alarak gadget severleri alt edebilir. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi?

Görünüşe göre Vivo’nun bu en yeni akıllı telefonu, eksiksiz özellikleri nedeniyle ülkedeki gadget severleri cezbetmeyi başardı. Bu en yeni cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesi onu satın almaya ikna edecek.

son söz

Çünkü onlardan çok var Ek olarak Vivo Y100, müşterilere diğer akıllı telefonlarda olmayanları bile sunuyor. Nasıl, Vivo’dan en yeni cep telefonunu satın almakla ilgileniyor musunuz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Görüşürüz hoşçakal…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *