Tricounty treylerleri aracılığıyla Endonezya’daki kamyon çeşitlerini öğrenebiliriz, bunlar nelerdir?

Bu sefer Endonezya’da bulunan kamyon türleri ve Three County Trailers videosundaki gibi lojistik kargo kamyonları hakkında bazı eğitim kaynakları hakkında daha ayrıntılı olarak tartışacağız. hiçbir yere gitme!

Kamyonlar, diğer araçlardan daha yavaş oldukları için genellikle yol sümüklü böcekleri olarak kabul edilir. Öyle görünüyor ki, göz olarak kabul edilse de hayatımızdaki rolü çok büyük.

Rollerinden biri, lojistik veya malların teslimatı alanındadır. Çünkü özel kamyonlar tonlarca mal yükleyebiliyor. Bu yüzden, sevgili Endonezya’mızdaki kamyon türleri hakkında kafası karışanlarınız için.

Videoyu şehir fragmanlarından izleyebilirsiniz veya videoyu izlemek için internet kotanız yoksa. Endişelenmeyin, caddelerde sıkça rastladığımız birkaç kamyon çeşidini özetledik. Meraklı? Aşağıdaki incelemeye bakalım.

Endonezya’da sıkça gördüğümüz kamyon türleri!

Üç şehrin fragmanları

zorunluluktan lojistik ki bu daha da yükselirse, bir şehirden diğerine mal taşımak için kullanılan kamyon türlerine de dikkat etmemiz gerekiyor gibi görünüyor. Bu yüzden burada bu tür kamyonlardan bazılarından bahsediyoruz.

1. Ayak bileği kamyonu

Bu ayak bileği kamyonları için nüfus genellikle Endonezya’daki en yoğun nüfustur. Aslında, farklı markalar genellikle kamyonun kalitesini artırmak için en son modelleri ve serileri ihraç eder.

Bilekli kamyonlar genellikle 5 tonluk yükler gibi hafif yükleri taşımak için kullanılır. Veya genellikle malzeme işverenleri tarafından bazı çimento, tuğla ve diğerlerini müşterilere göndermek için taşımak için kullanılmaz.

2. Çift kamyon

Bir sonraki kamyon türü, çift kamyon veya iki kez çağrılabilecek kamyonlardır. Çift arka tekerleğe sahip olduğu için kamyon, ağır yükleri kaldırırken daha güçlü hissediyor.

Bu kamyon, şasi ve arka gövdeye bağlı olarak 7 ile 10 ton arasında yüke sahiptir. Orta versiyon için bile, bu kamyonun taşıma kapasitesi genellikle kaldırma için 16 tona ulaşır. yemek veya benzeri

3. Kamyon saatleri

Bu tip kamyon aslında lojistik taşımacılığı için çok popüler. Çünkü boyutları çok uzun değil ve taşınan kargo miktarı da birçok çeşidine göre çok fazla.

Bu avantajlar, bu tür kamyonların dar sokaklardan geçmesini sağlayarak malların hızlı bir şekilde varış noktasına ulaşmasını sağlayabilir.

Thornton, üç aks özelliğine sahip kamyonlar için kullanılan bir terimdir. Çok güçlü bir konfigürasyona sahip olan bu tip kamyon, toplamda 22 tona varan yükleri veya malları kaldırabilmektedir.

4. Trentin kamyonu

Lojistik sektöründe girişimciyseniz veya aynı alanda faaliyet gösteren bir firmaysanız. Bu nedenle, bu tip kamyon, sayısı 20 tondan fazla olan malları yüklemek için çok uygundur.

birkaç türü var kamyon genellikle lojistik alanında faaliyet gösteren şirketler tarafından mallarını göndermek için kullanılır. Ama yine de anlamadıysanız tam açıklama videosunu üç bölümlük fragmanda görebilirsiniz.

Çünkü Tri-County Trailers’daki videolar, lojistik veya taşımacılık alanında iş kurmak isteyenler için bir öğrenme kaynağı olabilir.

Neden Terry County Fragmanları’ndaki videoları izliyorsunuz?

Üç şehrin fragmanları

Çoğunuzun kafası karışmış olabilir, bu üç ilçeden oluşan fragmanın videolarını neden izlemeniz gerektiği konusunda kafanız karışabilir? Cevap çok basit, çünkü en yeni kamyon türleri hakkında farklı türde bilgiler var.

Bu da elbette lojistik alanında faaliyet gösteren büyük firmaların mallarını göndermelerini kolaylaştırması açısından oldukça faydalı. Ayrıca günümüz pazar ihtiyaçları da artmaktadır. Bu yüzden açıklayıcı videoyu izlemekten zarar gelmez.

Bu seferki açıklamamız bu kadar, bir sonraki yazıda görüşmek üzere! Teşekkürler.

Check Also

Daha Hızlı ve Daha Akıcı Olmak için Mandarin Öğrenmenin 4 Yolu

Mandarin, dünyanın en iyi bilinen uluslararası dillerinden biridir. Bu nedenle, bu küreselleşme çağında, inşaattan farklı …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *