Tecno Pova 4 Pro’nun 5 Artısı Gövdesi plastik olsa da tasarımı fütüristik!

Hızlı performansla geliyor, birçoğu var faydalar tekno Pooja 4 profesyonel Bu aslında bir dönüm noktası çünkü iyi özellikler sunuyor. Hatta birçok internet kullanıcısı bu cep telefonunu aramaya başladı.

Ayrıca tasarımı güzel ve çok modern ve bu cep telefonunu satın almak isteyen herkesi cezbedecek. Peki faydaları nelerdir? tekno Pooja Bu 4 profesyonel? Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

Tecno Pova 4 Pro’nun avantajları nelerdir?

Techno Pova 4 Pro'nun Avantajları
(Fotoğraf kaynağı: tecno-mobile) Artıları Tecno Pova 4 Pro Plastik bir gövdeye sahip olmasına rağmen fütüristik bir tasarıma sahip.

ReferansHaberler.com – Burada birkaç tane var. faydalar tekno Pooja 4 profesyonel Bu cep telefonunu satın almadan önce bilmeniz gerekenler Görünüşe göre bu son Poco cep telefonu, eksiksiz teknik özellikleri nedeniyle Endonezyalı oyuncuları kandırmayı başardı.

1. Fütüristik tasarımın plastik gövdesi

Fütüristik bir tasarıma sahip olduğu için dönüşüyor faydalar tekno Pooja 4 profesyonel Bu bile çok hızlı bir performans. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

En yeni HP Tecno Pova 4’teki özellikler nedeniyle, herkesin onu satın almasını sağlar. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

2. MediaTek Helio G99 yonga setini kullanın

özellikleri Cep telefonu En yeni Tecno Pova 4, bazı çok ilginç özellikler sunduğu için şaka değil. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

– Ekran: AMOLED 6.6 inç

– Çipset: MediaTek MT8781 Helio G99 (6nm)

– RAM ve dahili hafıza: 256 GB RAM 8 GB

– SIM kart: iki nano SIM kart

– Ön kamera: 8 megapiksel geniş

– Arka kamera: 50 megapiksel genişlik, 2 megapiksel derinlik

– İşletim sistemi: Android 12

– Kullanıcı Arayüzü: HİOS

– Pil: 50W hızlı şarj ile donatılmış 6000 mAh.

– Diğer özellikler: NFC

– Renk: florit mavisi

3. Çok ucuz fiyatlar

biri faydalar tekno Pooja 4 profesyonel Nispeten ucuz bir fiyata bulunur. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temelde bu en yeni orta sınıf cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

– 8GB/256GB varyantı için yaklaşık 2,9 milyon IDR’ye satılıyor.

4. HIOS’un yeni özellikleri

Çünkü fiyat çok cep boşaltmaz, o kadar. faydalar tekno Pooja 4 profesyonel Bu Nispeten cazip fiyatının yanı sıra sunulan özelliklerle, bu cep telefonu gerçekten netizenlerin dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Tecno Pova’nın bu amiral gemisi cep telefonu, bir akıllı telefon satın alma ihtiyacı için gerçekten para biriktiren insanları cezbetmeyi başarmış gibi görünüyor. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

5. 6000 mAh pil

biri faydalar tekno Pooja 4 profesyonel Bir diğer özelliği de iyi eleştiriler aldığı için gadget severleri alt edebiliyor olması. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi?

Görünüşe göre Tecno Pova 4 Pro’nun en son sürümü, eksiksiz özellikleri nedeniyle Endonezya’daki gadget severleri cezbetmeyi başardı. Bu en yeni cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesi onu satın almaya ikna edecek.

son söz

Çünkü onlardan çok var faydalar tekno Pooja 4 profesyonel Artık akıllı telefonu bile olmayan müşterilere sunuluyor. Buna ne dersiniz, Tecno Pova’dan en yeni HP’yi satın almak ister misiniz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *