Tanrı’nın teknik özelliklerine sahip 15 milyonun altındaki en iyi 5 dizüstü oyun bilgisayarı!

Oyuncu laptoplarının her zaman zorlu özelliklere sahip olduğu söylenebilir. Bu nedenle, fiyat her zaman fahiştir. Ama bazı dizüstü bilgisayarlar Oyna en iyisi bu daha düşük 15 Milyon Bu, oyun dünyasında henüz yeni olanlarınız için bir seçenek olabilir.

Çok pahalı olan fiyata ek olarak, ancak performans açıktır. dizüstü bilgisayarlar Çok sağlam olduğu için ağır oyunlarda kare hızı sabit kalacak ve hiç ağır olmayacak.

15 milyonun altındaki en iyi oyun dizüstü bilgisayarlarının listesi

15 milyonun altındaki en iyi oyun dizüstü bilgisayarı
(Fotoğraf kaynağı: Asus) 15 milyonun altındaki en iyi oyun dizüstü bilgisayarı

ReferansHaberler.com – Dizüstü bilgisayar almak isteyenler için Oyna 15 milyonun altındaki en iyiler Yani Reference News, bir dizüstü bilgisayar alırken başvurmanız gereken birkaç şeyi özetledi. eğer merak ediyorsan Hadi, aşağıdaki makaledeki incelemeye göz atın.

1. Asus ZenBook 14 UM431DA-AM501T

2022’de 13 milyon dizüstü oyun bilgisayarı çökecek asus ZenBook 14 UM431DA-AM501T. Zenbook serisi, ince yapısı ve ağır oyunları oynamaya uygun olmaması nedeniyle oyunseverler arasında pek rağbet görmüyor.

Ancak, Asus ZenBook 14 UM431DA farklıdır, 8 GB RAM ve ağır oyunları yutmasına izin veren bir AMD Ryzen 5 işlemci ile donatılmıştır. Onu satın almakla ne kadar ilgileniyorsunuz?

2. Acer Predator Nitro 5 AN515-43

Acer dizüstü bilgisayar, getirebilecek satıcılardan biridir. dizüstü bilgisayarlar Biri Acer Predator Nitro 5 AN515-43 olan ucuz oyun. Performans söz konusu olduğunda, bu dizüstü bilgisayar gerçekten oldukça iyi.

10 milyonun altında fiyatı ve AMD Ryzen 5 ile donatılmış bu laptop, oyun laptopu almak istiyorsanız tercihiniz olabilir. Bu 12 milyon 2022 oyun dizüstü bilgisayarının ilahi bir performansa sahip olduğu söylenebilir.

3. Asus VivoBook Pro F571GD-BQ5801T

Asus marka laptop laptop listesinde yer almıyorsa eksik demektir. Oyna Asus VivoBook Pro F571GD olarak 15 milyonun altındaki en iyisi, Intel Core i5 işlemciyi desteklediği için ağır oyunları çok hızlı çalıştırır.

Özellikle performans söz konusu olduğunda, Asus VivoBook Pro’nun bu dizüstü bilgisayarı çok hızlı. Öyle ki birçok oyuncu veya profesyonel oyuncu, becerilerini geliştirmek için bu dizüstü bilgisayarı arıyor.

4. Lenovo IdeaPad L340 15IRH-8KID

dizüstü bilgisayarlar Fiyat 2022’nin en iyi 12 milyonu. Bu da daha az ilginç değil. Çünkü Lenovo IdeaPad L340 15IRH-8KID, ağır oyunları oynamak için oldukça iyi bir performansa sahip ve oldukça stabil bir kare hızına sahip.

Intel Core i5 işlemci ile yaklaşık 10 milyon fiyat. Böylece yüksek grafiklere sahip oyunları oynamak veya oynamak için çok hızlı hale getirir.

5. Asus VivoBook Ultra A412DA

AMD Ryzen 5 4 Core 8 Thread işlemci ile donatılmış Asus VivoBook Ultra A412DA, ağır oyunları oynamak için mükemmeldir. 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 14 inç ekrana sahiptir.

Acemi oyuncular için bu dizüstü bilgisayarı bir seçenek haline getirin. Yani temelde dizüstü bilgisayarlar Oyna 15 milyonun altındaki en iyiler de AMD Ryzen 5 4 Core 8 Thread işlemcili Asus VivoBook Ultra A412DA’ya gidiyor.

kapatma

Bir oyun dizüstü bilgisayarı bulmak istiyorsanız, hızlı performansa sahip olanı seçin. Belki yukarıda belirtilen tavsiyelerden bazıları hakkında dizüstü bilgisayarlar Oyna 15 milyonun altındaki en iyisi sizin seçiminiz olabilir.

Evet, komple bilgisayar ihtiyacı olan fare, klavye, işlemci, anakart, harddisk ve daha fazlasını satın almak isteyenler aşağıdaki linkten satın alabilirler (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar vb. hakkında en son haberleri almak için bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *