Sub Indo ile Drakor Agency 6. Bölüm’ü İzleyin, Kang Han Na depresyona giriyor gibi görünüyor, bu neden mümkün olabilir?

hikaye çok iyi izlemek Drakor Ajans Bölüm 6 şu anda. Çünkü bu dizi, özellikle üst düzey aktörler ve aktrislerle ilginç bir çatışma sunuyor.

Draco haritası Ajans 7 Ocak 2023’te JTBC’de başlayacak. Bu drakorun tüm hikayesini ve çatışmasını bilmek ister misiniz? Gelin, bu makaledeki incelemenin tamamını görün.

Drakor Agency 6.Bölüm’ü Indo altyazılı izleyin

Drakor Agency 6. bölüm izle
Drakor Agency 6. bölümü hintçe altyazılı izleyelim, Kang Han Na depresyona girmeye başlamış gibi görünüyor, neden bu? (Fotoğraf kaynağı: JTBC Drama)

ReferansHaberler.com – Hadi izlemek Drakor Ajans Bölüm 6 Indosub şimdi. Kore dizileri dünyasından uzun bir süre uzak kaldıktan sonra, Lee Bo Young sonunda geri döndü. Gecikmeye gerek yok, bu yazıda tam özeti görelim.

Kang Han Na depresyona giriyor gibi görünüyor, bu neden?

Hala merak ediyorsan gel izlemek Drakor Ajans Bölüm 6 Indosub şimdi. Çok heyecanlı ve çok özgün bir hikayesi olduğu için birçok sorunu da barındırıyor.

Drakor, bir reklam şirketinde çalışma deneyimine sahip olacak. Şirketin kendi sorunlarının yanı sıra entrikalarla dolu olacağı yer, böylece her karakter hikayede önemli bir rol oynar.

JTBC en yeni Kore drama dizisini yeniden yayınladı Ajans. Dizide Lee Bo Young, Jo Seung Ha, Soon Naon, Han Joon Woo ve diğer birçok üst düzey aktör ve aktris rol alıyor.

Go Ah In rolünde Lee Bo Young

Lee Bo Young, Go Ah In rolünü oynayacak Drakor Ajans 2023. Go Ah bir reklam ajansında çalışıyor ve ailesinden mahrum kalıyor. O bile prestijli bir üniversiteden mezun değil.

Ancak Gu Ah, yoksulluğun esaretinde yaşayamaz, bu yüzden mevcut işinde gerçekten başarı istiyor. So Gu Ah, rütbesini yükseltmek için her şeyi yapacaktır.

Choi Chang-soo rolünde Jo Seung-ha

Bu arada, Choi Chang’ı oynayacak Jo Seung-ha var, hadi izlemek Drakor Ajans Bölüm 6 Alt-Hintli Choi Chang en iyi üniversiteden mezun olmuştur ve bir reklam şirketinin planlama direktörü koltuğunda oturmaktadır.

Ancak Choi Chang’ın sorunu, Gu Ah’ın zorbalığıyla başa çıkmaktaki zorluğudur. Öyle ki her gün inatçı ve yönetilmesi zor kadınlarla uğraşmak zorunda kalır.

Kang Han Na olarak Son Nayeon’un mesajı

hemen merak ederse izlemek Drakor Ajans Bölüm 6 Kaputun altında Kang Han Na’yı oynayacak olan Seon Nayeon var. Han Na, üçüncü nesil zenginler ve o zamanın en iyi etkileyicisi olarak bilinir.

Ancak, hem yetenek hem de konularda her zaman hafife alındı. Çünkü toplum onun zenginlerden biri olduğunu ve aynı zamanda güzel bir yüze sahip olduğunu bilir ve herkesi onun yeteneklerinden şüphe ettirir.

Drakor Ajans Planı, 7 Ocak 2023’te toplam 16 bölüm olarak yayınlanacak. Daha sonra bu Kore dizisi her Cumartesi ve Pazar yayınlanacak, bu yüzden son bölümün yayınlanmasını bekleyin.

son söz

eğer merak ediyorsan izlemek Drakor Ajans Bölüm 6 JTBC’de her Cumartesi ve Pazar günü yayınlanan dizi, aslında tamamen özgün ve farklı bir hikaye sunuyor. Çünkü hikayenin özeti önce bir reklam şirketindeki hayatın arka planını alıyor.

Ancak film veya dizi izlerken de doğru kıyafetleri giymelisiniz değil mi? İyi ve benzersiz bir Kore dizisi temalı kıyafet satın almak isteyenler için buradan satın alabilirsiniz (aksesuar satın al).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Güle güle…

Check Also

Yeni bir sorunla Indo Sub Sub, Choi Chi Yeol ile romantik bölüm 3’te Crash Course’u izleyin!

ReferansHaberler.com – Hadi izlemek çökmeler periyot bu Aşk hikayesi Bölüm 3 Indo Sub şu anda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *