Sosyal hibeler için başvurun, program teklifleri gönderin, kolay

Artık toplum ve belirli kurumlar APBD kullanımının izlenmesi ve izlenmesinde daha aktif olabilir. Hatta toplum, önerilerini sunarak sosyal hibe uygulamasına katılabilir. Bu programın amacı, hükümete toplum katılımını artırmaktır. Beklenen katılım, toplumun kalkınması ve refahı alanındadır.

Ancak görünen o ki bu uygulamanın kullanımı pek bilinmiyor. Gerçekten, orada Henüz bilmeyenler. Hibelerini ve sosyal yardımlarını kullanmak için bu uygulamaya nasıl katılınır. Kişi ve kurumların bir teklifte bulunmak istemeleri durumunda geçirdikleri adımlardan bazıları şu şekildedir:

1. Programı indirin

Elbette, teklifin sunulmasının ilk aşaması,İlk olarak, sosyal yardım için başvurun. Bu uygulama, her akıllı telefonun işletim sistemi tabanına göre uygulama mağazasından indirilebilir. Ancak, akıllı telefonunuza yeni bir uygulama indirip yüklemek istemiyorsanız.

Başvuru sahipleri bu hizmete yalnızca bir tarayıcı aracılığıyla erişebilir. Ancak, web sitesi adresi ilgili ikamet alanına göre ayarlanmalıdır. Doğu Java’daysanız, Doğu Java hükümetinden vb. mali yardım ve sosyal yardım için bir web sitesi açmak daha iyidir.

2. Önce bir hesap oluşturun

Bugünlerde çoğu uygulama gibi, özelliklerinin keyfini çıkarmadan önce. Başvuru sahipleri öncelikle bir hesap oluşturmalıdır. Bu sosyal hibe başvurusu için iki tür hesap gereklidir, ilk tür bireyler için bir hesaptır. Bireysel kayıt yaptıranlar, kişisel veriler ve ikamet mektubu koşulları için tasarlanmıştır. Bu, başvuranın gerçekten bölgenin bir parçası olduğunu kanıtlamak içindir.

Daha sonra belirli kurum veya kuruluşlar için hesap türleri vardır. Bu hesaba ayrıca, kurumun resmi olarak faaliyet gösterdiğini kanıtlayan bir lisans ve diğer belgeler eşlik etmelidir. Aynı zamanda bölgede aktif bir kurumdur.

3. Kullanıcı hesabına giriş yapın

Kayıt olduktan sonra, başvuru sahibi sosyal hibe başvurusuna girmek için kullanılacak bir kullanıcı adı ve şifreye sahip olacaktır. Bu ilk girişte, hibe ve sosyal yardımın özellikleri görünecek ve teklif sahibi bunu kullanabilir. İlk sayfada ayrıca sunulan tekliflerin sayısı hakkında bir açıklama var. Teklifler kabul edildi, kabul edildi ve devam ediyor.

4. Önerilen programı başlatın

Programın uygulanmasını hedeflemek istediğiniz mali yılı seçin. Bundan sonra, teklif sahibi tarafından doldurulması gereken bir teklif formu görünecektir. Bu form, gerçekleştirmek istediğiniz programın ayrıntılarını içeren sütunları içerir. Teklifin türü, yapılacak faaliyetler gibi, teklif sahibinin gerekli teklifi yüklemesi için bir sütun bile vardır. Uygulamada zaten bir öneride bulunmak için bir rehber var.

5. Veri teklifinin doğru olduğundan emin olun

Teklifi göndermek için giriş düğmesine basmadan önce. Teklif sahibinin doldurulan verilerin eksiksizliğini tekrar kontrol etmesi daha iyidir. Ayrıca tüm verilerin doğru ve uygun formatta doldurulup doldurulmadığı iki kez kontrol edilmelidir.

Çünkü teklif verenin teklif edilen teklifi yeniden düzenlemek için fazla zamanı olmayacaktır. Yanlış biçim aynı zamanda teklifi okunamaz hale getirir ve nihayetinde incelemeyi bırakın işlemeyi imkansız hale getirir.

6. Öner düğmesine basın

Form ve girilen veriler doğru ve uygun olduktan sonra. Ardından, teklif düğmesine tıklamanız yeterlidir. Teklifle ilgili herhangi bir gelişme olması durumunda teklif edilen teklif “Önerilen Teklif” sütununa girilir. Ardından bildirim uygulamada görünecektir.

Bu kullanım yöntemi Başvuru Yerel yönetimlere programlar sağlamak için sosyal yardım hibeleri. Bu uygulama sayesinde topluluk, kalkınmada aktif rol oynama fırsatına sahiptir.

Ayrıca okuyun: Devletten sosyal yardım nasıl alınır, uygulama üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Check Also

Yeni Instagram Özelliklerinin Nadiren Konuşulan, Ünlülerin Bilmesi Gereken 5 Zayıf Noktası!

Yakın zamanda güncellenen Instagram’ın yeni özelliklerinin birçoğunun Twitter’ınkiyle neredeyse aynı olduğu ortaya çıktı. Ancak, birçok …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *