Sony Xperia Ace IV Kamera İncelemesinin 11 Artı ve Eksileri Çok İyi!

Piyasadaki en iyi kamerayla birlikte gelir faydalar sony xperia as IV Bu aslında bir dönüm noktası çünkü iyi özellikler sunuyor. Hatta birçok internet kullanıcısı bu cep telefonunu aramaya başladı.

Ayrıca tasarımı güzel ve çok modern ve bu cep telefonunu satın almak isteyen herkesi cezbedecek. Peki faydaları nelerdir? sony xperia as IV Bu Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

Sony Xperia Ace IV’ün güçlü ve zayıf yönlerinin listesi

Sony Xperia Ace IV'ün Avantajları
(Fotoğraf Kaynağı: Smartprix) Sony Xperia Ace IV Kamera incelemesinin Artıları ve Eksileri çok iyi

ReferansHaberler.com – Burada birkaç tane var. faydalar sony xperia as IV Bu cep telefonunu satın almadan önce bilmeniz gerekenler Görünüşe göre bu son Sony cep telefonu, eksiksiz özellikleri sayesinde bu ülkenin oyuncularını cezbetmeyi başardı.

Önceden Corning Gorilla Glass 7

En iyi kamerayla birlikte geldiği için, faydalar sony xperia as IV Bu bile çok hızlı bir performans. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

En yeni HP Sony Xperia Ace IV’te bulunan özellikler nedeniyle, herkesin onu satın almasını sağlar. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

Qualcomm Aslanağzı 4 Nesil 1

özellikleri Cep telefonu Oldukça harika özellikler sunduğu için Sony’nin en son oyunu değil. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Ekran: IPS LCD 6.7 inç

– Yonga seti: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

– RAM ve dahili hafıza: 128 GB 4 GB RAM, 128 GB RAM 6 GB, 256 GB RAM 8 GB

– SIM kart: iki nano SIM kart

– Ön kamera: 16 megapiksel geniş

– Arka Kamera: 50MP AF Geniş, 2MP Ultra Geniş, 22MP Makro

– İşletim sistemi: Android 13

– Kullanıcı arayüzü: Sony Xperia kullanıcı arayüzü

– Pil: 5000 mAh, 33W hızlı şarjı destekler

– Diğer özellikler: USB Tip C, NFC

– Renk: siyah, Sony beyazı

Fiyatı 3 milyon

biri faydalar sony xperia as IV Nispeten ucuz bir fiyata bulunur. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temelde bu en yeni orta sınıf cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

– 4GB/128GB sürümü için yaklaşık 3,9 milyon IDR’ye satılıyor.

– 6/128 GB versiyonu yaklaşık 4,2 milyon IDR’ye satılıyor.

– 256/8GB versiyonu için yaklaşık 4,5 milyon IDR’ye satılıyor.

çok iyi kamera

Çünkü fiyat çok cep boşaltmaz, o kadar. faydalar sony xperia as IV Bu Nispeten cazip fiyatının yanı sıra sunulan özelliklerle, bu cep telefonu gerçekten netizenlerin dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Sony’nin amiral gemisi cep telefonu, bütçelerini bir akıllı telefon için gerçekten biriktiren insanları cezbetmeyi başarmış gibi görünüyor. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

Hızlı şarj 33 watt

biri faydalar sony xperia as IV Bir diğer özelliği de iyi eleştiriler aldığı için gadget severleri alt edebiliyor olması. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi?

Görünüşe göre en yeni Sony Xperia Ace IV akıllı telefon, eksiksiz teknik özellikleri sayesinde Endonezya’daki gadget severleri kandırmayı başardı. Bu en yeni cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesi onu satın almaya ikna edecek.

son söz

Çünkü onlardan çok var faydalar sony xperia as IV Artık akıllı telefonu bile olmayan müşterilere sunuluyor. Nasıl, Sony’den en yeni HP’yi satın almakla ilgilenir misiniz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *