Son Haberler Song Joong Ki Endonezya’ya geliyor ve Drakor Reborn Rich 2022 oynuyor!

hangisi kayboldu müzikler orman kim? Eğer öyleyse, o zaman mutlu olmalısın çünkü o şu anda Kore dizilerinde rol alıyor. yeniden doğmak zengin 18 Kasım 2022’de dün Viu Endonezya, Viki ve Disney+’ta yayınlanan.

Yakın zamanda, aktris Güney Kore’den Endonezya’ya özel bir ulusal TV programında birkaç talk show’a katılmak için geldi ve hatta bu TV programında William’ın oğluyla tanıştı.

Endonezya’da Song Joong Ki ve Main Drakor Reborn Rich 2022

Jung K'nın şarkısı
(Fotoğraf kaynağı: Viu) Song Joong Ki Endonezya’da ve son dizisi

Bu Kore draması, özellikle ana karakter olmak üzere hikayeyi takip etmek için çok heyecan verici. müzikler orman Uzun süredir oyunculuk dünyasında olan herhangi bir aktör, Drakor Reborn Rich’in hikayesinin nasıl olduğunu bilmek istiyor, tartışmanın tamamını görelim.

Jung Ki şarkısının son draması

Bu Drakor, bir Web tonları Sun Kyung’un yazdığı Chaeboljib Maknaeadeul adlı bu dizi bir webtoon makalesinden pek farklı değil, aynı zamanda komik ve gıdıklayıcı birçok komedi sahnesi içeriyor.

Bu nedenle pek çok kişi bu dracor’u beğeniyor üstelik taşınan hikaye de gerçekten heyecanlı ve güldürüyor, varoluşun gizemli bir tarafı, heyecanlı bir tarafı, komedi tarafı var.Evet bu arada bu bir gerçek kore dizisi. gerçekten izlemenizi tavsiye ederim

Song Joong Ki yeniden doğdu

Endonezya altyazılı bu Kore draması Reborn Rich, Yoon (Sung Joong Ki) adında çok zengin bir aileden gelen bir sekreterin hikayesini anlatıyor. Sekreter olmasının yanı sıra finans grubunun gelecekteki üyelerinden biridir.

Sekreterlik yaptığı dönemde gizli bir göreve atandı. skandal O zengin aileden, çünkü o aile çok saygın bir akran ailesi, yani bir skandala yakalanırlarsa, tüm itibarları bir anda yerle bir olur.

Yoon bile ailesi için her şeyi yapmaya hazır, ölmeye ve her şeyi gözlerinin önünde saklamaya, hatta bu skandalı ondan örtmek için arkadaşlarına ve ailesine yalan söylemeye bile razı. Aile akranlar

Ancak, Yoon’un hiç işlemediği bir zimmete para geçirmekle suçlandığında her şey değişti, üniversite ailesi tarafından kendisine yalan söylendiğini hissetti.

Yun’un günü hayal kırıklığı, öfke ve hüzünle karışıktı ama Yun sessiz kalmak istemiyordu, onu tuzağa düşüren davayı çözmek istiyordu, şimdi bile farklı bir insandı.

Peki Yoon bu asılsız suçlamalardan kaçabilecek mi ve kendisi için bu kadar zor olan davayı çözebilecek mi, hikayeyi merak ediyorsanız izleyelim Gösteri Kore Şimdi Song Joong Ki’nin oynadığı Reborn Rich.

Reborn Rich ne zaman çıkıyor?

Birçoğu hala soruyor, Reborn Rich ne zaman yayınlanacak? Bu Kore dizisi 17 Kasım 2022’de aynı anda 4 yayın platformunda yayınlandı, ancak her hafta yeni bir bölüm yayınlanacak.

Kaç tane drakor olduğuna dair hala resmi bir bilgi yok. Bölümancak hayran coşkusuna ve çok yüksek reytinge bakarsanız, büyük olasılıkla 16 bölümlük bir Kore dizisidir.

son söz

Uzun süredir Kore dizilerinde rol almayan Song Joong Ki, şimdi de Drakor ile birliktelik yaşıyor. yeniden doğmak zengin Yayınlandığı ilk bölümden itibaren oldukça heyecanlı bir hikaye ile yüksek reyting alan dizi ayrıca bu dizi Webton’dan uyarlanmıştır.

Özellikle Sun Kyung’un Chaeboljib Maknaeadeul webtoon’unu okuyanlar için hikayeyi daha ilginç kılıyor. Bu drakoru platformda izleyelim viu Endonezya, Wiki ve Disney+ Hotstar.

Ah evet, Viu Indonesia, Viki ve Disney+ Hotstar akış platformlarında ve diğer film akış platformlarında film izlemek için kupon satın almak isteyenler için, işte satın alma bağlantısı (Kupon bağlantıları).

Bu makaleyi okuduğunuz için çok teşekkür ederiz, Kore filmleri, dizileri, dramaları ve daha fazlası hakkında diğer güncel bilgileri almak için her zaman haber referansını takip edin. Hoşçakal…

Check Also

Yeni bir sorunla Indo Sub Sub, Choi Chi Yeol ile romantik bölüm 3’te Crash Course’u izleyin!

ReferansHaberler.com – Hadi izlemek çökmeler periyot bu Aşk hikayesi Bölüm 3 Indo Sub şu anda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *