Şimdi en son Hongmeng OS sürüm 4.0’ı kullanan Huawei Mate 60’ın 5 avantajı!

En son Hongmeng işletim sistemiyle birlikte, bunlardan bolca var faydalar Huawei ahbap 60 Bu aslında bir dönüm noktası çünkü iyi özellikler sunuyor. Hatta birçok internet kullanıcısı bu cep telefonunu aramaya başladı.

Ayrıca tasarımı güzel ve çok modern ve bu cep telefonunu satın almak isteyen herkesi cezbedecek. Peki bu Huawei Mate 60’ın avantajları neler? Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

Huawei Mate 60’ın avantajlarının listesi

Huawei Mate 60'ın Avantajları
(Fotoğraf kaynağı: smartprix) Huawei Mate 60’ın avantajı, şu anda en son Hongmeng 4.0 işletim sistemini kullanmasıdır.

ReferansHaberler.com – Burada birkaç tane var. faydalar Huawei ahbap 60 Bu cep telefonunu satın almadan önce bilmeniz gerekenler Görünüşe göre bu son Huawei cep telefonu, eksiksiz teknik özellikleri nedeniyle bu ülkedeki oyuncuları kandırmayı başardı.

En son Hongmeng işletim sistemi sürüm 4.0

En son Hongmeng OS ile birlikte geldiği için faydalar Huawei ahbap 60 Bu bile çok hızlı bir performans. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

En son HP Huawei Mate 60’ta bulunan özellikler nedeniyle, herkesi onu satın almaya teşvik ediyor. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

Snapdragon 8 nesil 2 yonga seti

özellikleri Cep telefonu Bu son Huawei, bazı çok ilginç özellikler sunduğu için oyun oynamıyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

– Ekran: 6.7 inç OLED

– Yonga seti: Qualcomm Snapdragon 8 Gen2

– RAM ve dahili bellek: 128 GB RAM 8 GB, 256 GB RAM 8 GB, 256 GB RAM 12 GB

– SIM kart: iki nano SIM kart

– Ön kamera: 16 megapiksel geniş

– Arka Kamera: 50MP AF Geniş, 13MP Ultra Geniş, 12MP Makro

– İşletim sistemi: Android 13

– Kullanıcı arayüzü: Hongmeng işletim sistemi sürüm 4.0

– Pil: 5000 mAh, 66W hızlı şarjı destekler

– Diğer özellikler: USB Tip C, NFC

– Renk: siyah, Huawei beyazı

Fiyatı 11 milyon

biri faydalar Huawei ahbap 60 Nispeten ucuz bir fiyata bulunur. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temel olarak bu en yeni orta sınıf cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

– 8GB/128GB varyantı için yaklaşık 11 milyon IDR’ye satılıyor.

– 8/256 GB versiyonu yaklaşık 11,2 milyon IDR’ye satılıyor.

– 12/256 GB versiyonu için yaklaşık 11,4 milyon IDR’ye satılıyor.

50 watt kablosuz şarj

Çünkü fiyat çok cep boşaltmaz, o kadar. faydalar Huawei ahbap 60 Bu Nispeten cazip fiyatının yanı sıra sunulan özelliklerle, bu cep telefonu gerçekten netizenlerin dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Huawei’nin bu amiral gemisi telefonu, reform sürecinde olan ve gerçekten bütçesi kısıtlı olan insanları uygun fiyatlı bir akıllı telefon satın almaya çekmeyi başarmış gibi görünüyor. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

En iyi bayrak katili

biri faydalar Huawei ahbap 60 Bir diğer husus ise iyi yorumlar aldığı için gadget severleri alt edebiliyor olması. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi?

Görünüşe göre en son Huawei Mate 60 akıllı telefon, eksiksiz özellikleri nedeniyle Endonezya’daki gadget severleri kandırmayı başardı. Bu en yeni cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesi onu satın almaya ikna edecek.

son söz

Çünkü onlardan çok var faydalar Huawei ahbap 60 Artık akıllı telefonu bile olmayan müşterilere sunuluyor. Nasıl, Huawei’den en yeni HP’yi satın almakla ilgilenir misiniz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *