ROG Phone’a özel Asus ROG Phone 6 BATMAN Edition!

God özelliklerine sahip oyuncu cep telefonları, Asus RoG markasına eklenmiş gibi görünüyor. Asus, son zamanlarda bile en son HP oyununu sunmaya geri döndü asus RoG Telefon 6 yarasa Adam Versiyonlar Sınıfında çılgın özelliklere sahip olan.

Asus RoG Phone 6’nın bu kadar iyi özelliklere sahip olduğu doğru mu? Peki Asus RoG Phone 6 Pro’nun fiyatı ne kadar? Asus’un bu oyun HP’sinin teknik özelliklerini merak etmiyor musunuz, öyleyse aşağıdaki makaledeki incelemeye bakalım.

Asus ROG Phone 6 BATMAN Sürümü

ROG Phone 6 BATMAN Sürümü
(Fotoğraf Kaynak: Asus) Asus ROG Phone 6 BATMAN Edition’ın tam incelemesi yalnızca News Reference’ta mevcuttur.

ReferansHaberler.com – En yeni Asus RoG cep telefonu, çok yüksek teknik özellikleri nedeniyle yerli oyunseverleri kandırmayı başarmış gibi görünüyor. Tam dolu. artı ile MülkMülk Bu en yeni Asus RoG HP’de bulunan HP, herkesin onu satın almasını sağlayacak.

ROG Phone 6 BATMAN Edition’ın Teknik Özellikleri

özellikleri Cep telefonu En yeni Asus RoG şaka değil çünkü bazı çok ilginç özellikler sunuyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Bu HP, günlük sürücüler veya Genshin Impact gibi ağır oyunlar için harikadır, yüksek ayarlarla her şey kötüye kullanılabilir, hatta bu HP’nin motoru soğutmak için bir fan sistemi vardır.

İlgilenen ve cep telefonu almak isteyenler için asus En yeni RoG Phone 6 BATMAN Edition, Reference News, bu en yeni akıllı telefonun teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşıyor. Gecikmeye gerek yok, bu makaledeki tüm tartışmayı görelim.

ROG Phone 6 BATMAN Edition’ın tüm özellikleri:

Ekran: 6.7 inç AMOLED

Yonga seti: Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (4nm)

RAM ve dahili hafıza: 128 GB 8 GB RAM, 128 GB 12 GB RAM, 256 GB 12 GB RAM, 512 GB RAM 16 GB

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 16 megapiksel geniş

Arka kamera: 50 MP geniş, 13 MP ultra geniş, 5 MP geniş

İşletim sistemi: Android 12

Kullanıcı Arayüzleri: ROGUI

Pil: 6000mAh, 65W hızlı şarjı destekler.

Diğer özellikler: parmak izi (ekranın altında, optik), NFC

Renk: Batman versiyonu

akıllı telefonlar son HP Asus ROG Phone 6’dan BATMAN gsmarena, özellikle ağır oyunlar oynamayı sevenler için satın alınması gerçekten çok cazip teknik özelliklere sahiptir, bu nedenle bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer.

Asus ROG Phone 6 BATMAN Edition’ın fiyatı

Fiyatın kendisi için bölgeye göre değişir, ancak pazar için aşağıdaki gibidir.

Asus ROG Phone 6 BATMAN Sürümü resmi fiyatı:

128/8GB değişkenine gelince, yaklaşık 22 milyon IDR’ye satılacak.

12/12GB versiyonu için yaklaşık 24 milyon IDR’ye satılıyor.

12/256GB versiyonuna gelince, yaklaşık 26 milyon IDR’ye satılacak.

512/16 GB versiyonu için yaklaşık 28 milyon IDR’ye satılıyor.

Çeşitli çok ilginç özellikler sunarak, aynı zamanda Cep telefonu Asus RoG Phone 6 Pro, fiyatı ve sunduğu özellikler çok iyi ve bu cep telefonu gerçekten almaya değer.

için bile akıllı telefonlar En yeni Asus RoG Phone 6 BATMAN Sürümü, şakaya gelmeyen özelliklere sahip olduğu için hem YouTube yorumcularından hem de gadget severlerden övgü dolu yorumlar alıyor.

Fazladan paranız varsa, belki de özelliklerine ve fiyatına bakmaktan zarar gelmez, bir tane satın almakla ilgilenip ilgilenmeyeceğinizi kim bilebilir? Özellikle HP’yi sevenleriniz için Oyna Tanrı’nın özellikleri ile

son söz

bunu söyleyebilirsin Cep telefonu Asus RoG Phone 6 BATMAN Edition oyununda da bazı hatalar var, bu da bazen cep telefonunun çok sık ısınması. Ancak, bu son Asus telefonu bunu en aza indirmeye başlıyor gibi görünüyor. çerçeveler Oranlar oynarken azalır.

Evet, şarj cihazı, telefon kılıfı, termal cam, LCD, kullanılmış pil, adaptör vb. akıllı telefon aksesuarları almayı düşünenleriniz için aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar vb. hakkında en son haberleri almak için bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *