Realme 11 Pro resmen Endonezya’ya mı geldi? Detaylı özellikleri ve fiyatları inceleyin!

Yakında Endonezya’da resmi olarak piyasaya sürülecek mi? En yeni HP bölge 11 profesyonel Bu seri, internet kullanıcıları tarafından giderek daha fazla takip edilmektedir. Belki de bunun nedeni, Realme’nin en son cep telefonunun oynamayan özelliklere sahip olmasıdır, pek çok netizen bu konuda tartışıyor.

Ancak soru? bölge 11 Pro’nun maliyeti nedir? Endonezya’nın resmi özelliklerini ve fiyatlarını mı merak ediyorsunuz? Hadi, aşağıdaki makalede tam incelemeye ve incelemeye göz atın.

Realme 11 Pro’nun ayrıntılı özelliklerini ve fiyatını kontrol edin

realme 11 yanlısı
(Fotoğraf kaynağı: Pan YouTube kanalı) Realme 11 Pro resmi olarak Endonezya’ya mı geldi? Ayrıntılı özellikleri ve fiyatları görün

ReferansHaberler.com – Görünüşe göre bu en yeni Realme cep telefonu, eksiksiz teknik özellikleri nedeniyle ülkedeki gadget severleri kandırmayı başardı. İçerisindeki özelliklerle birlikte bölge 11 profesyonel Bu sonuncusu, herkesin onu satın almak istemesine neden oluyor.

Realme 11 Pro’nun Teknik Özellikleri

özellikleri Cep telefonu son bölge 11 Pro oyun oynamıyor çünkü çok ilginç özellikler sunuyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

İçerik oluşturucular ve diğerleri olarak günlük kullanım veya iş ihtiyaçları için. Gecikmeye gerek yok, incelemenin tamamını bu yazıda sonuna kadar görelim. Tam özellikler aşağıdaki gibidir:

– Ekran: SÜPER AMOLED 6.4 inç

– Çipset: MediaTek MT8781 Helio G99 (6nm)

– RAM ve dahili hafıza: 64 GB RAM 4 GB, 128 GB RAM 4 GB, 128 GB RAM 6 GB, 128 GB RAM 8 GB, 256 GB RAM 8 GB

– SIM kart: iki nano SIM kart

– Ön kamera: 16 megapiksel

– Arka kamera: 50 megapiksel genişlik, 2 megapiksel derinlik

– İşletim sistemi: Android 12

– Kullanıcı arayüzü: Realme UI 3.0

– Pil: 5000 mAh, 33W hızlı şarjı destekler.

– Diğer özellikler: USB Tip C

– Renk: beyaz, mavi

dan en son akıllı telefon bölge Özellikle bütçesi daha iyi olanlarınız için satın alınması gerçekten çok cazip olan 11 profesyonel özellik, o zaman bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer.

Realme 11 Pro fiyatı

Fiyatın kendisi için bölgeye göre değişir, ancak pazar için aşağıdaki gibidir. İşte Realme 11 profesyonel Resmi fiyat Endonezya’da ithal edilmektedir.

– 4GB/64GB versiyonu için yaklaşık 2 milyon IDR’ye satılıyor.

– 4 GB/128 GB versiyonu yaklaşık 2,4 milyon IDR’ye satılıyor.

– 6/128 GB versiyonu için yaklaşık 2,6 milyon IDR’ye satılıyor.

– 8/128 GB versiyonu yaklaşık 2,9 milyon IDR’ye satılıyor.

Çeşitli çok ilginç özellikler sunarak, aynı zamanda Cep telefonu Realme 11 Pro için sunulan fiyat ve özellikler çok iyi ve bu cep telefonu gerçekten almaya değer.

için bile akıllı telefonlar Realme 11 Pro’dan en son çıkan çok iyi bir inceleme. Paranız varsa, özelliklerine ve fiyatına bakmaktan zarar gelmez, bir tane satın almakla ilgilenebileceğinizi kim bilebilir?

son söz

Görünüşünden dolayı bölge 11 profesyonel Bu konu son zamanlarda sosyal medyada trend oldu, bu nedenle birçok netizenin Realme markasının en yeni cep telefonunu öğrenmek için akın etmesi şaşırtıcı değil.

Net kullanıcı incelemeleri çok iyi, kullanıcıların Realme’nin en son HP’sini övmesi alışılmadık bir durum değil, çünkü birçok ilginç özelliği var ve fiyatı çok uygun, onu satın almaya ne dersiniz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *