Prenses Kaine ve onun trajik kaderinin hikayesi olan Sub Indo ile The Villainess Is A Marionette 2022 dramasını izleyin!

REFERRALNEWS.com – Hadi The Villainess Is A Marionette dizisini izleyin 2022 şimdi çünkü çok ilginç bir hikayesi var ve içinde ünlü aktörler ve aktrisler de oynuyor.

Üstelik bu, her karakter için benzersiz bir hikayeye sahip bir dizi, bu yüzden bu dizinin sosyal medyada trend olması şaşırtıcı değil.

The Villainess Is A Marionette 2022 dizisini izleyin

The Villainess Is A Marionette dizisini izleyin
Cayena’nın hikayesi ve trajik kaderinin anlatıldığı The Villainess Is A Marionette 2022 adlı dramayı Hintçe altyazılı izleyelim (Görüntü kaynağı: IMDb)

Ne için bekliyorsun? The Villainess Is A Marionette dizisini izleyin 2022 şu anda çünkü hikaye çok iyi ve her karakterin farklı bir çatışması var.

Prenses Kaina’nın hikayesi ve trajik kaderi

Çünkü oyuncular çok iyi oynuyor. The Villainess Is A Marionette dizisini izleyin 2022 daha ilgi çekici ve yüreklere dokunan bir atmosfer olacak.

Aynı adlı popüler webtoondan uyarlanan bu dracor, karakterlerin Batı tarzı prensler ve prensler olduğu bir kraliyet temasına sahiptir.

Bu drama Cha Eun Woo, Han So Hee ve Lee So Hyuk gibi ünlü Koreli yıldızlar tarafından hayata geçirildi.

The Villainess Is A Marionette dramasının özeti

Eğer istersen The Villainess Is A Marionette dizisini izleyin Sinopsis 2022, Prenses Kayane ve Prens Rajaf Hill’in kardeşleri arasında bir güç mücadelesinin yaşandığı Kayana Hill’de kraliyetin hikayesini anlatıyor.

Modern zamanlarda, bir ofis çalışanı, bir sorunu olduğu için bir iş arkadaşı tarafından bıçaklanır. Öldüğünde, Prenses Kayane’nin vücudunda uyandı.

Ayrıca biyolojik kız kardeşiyle çatışan bir prenses olarak yaşamak zorundadır.

Prenses Kayna’nın başı dertte

Normal bir prenses gibi yaşamayan Prenses Kaina, tamamen ablasının kontrolünde olan bir hayat yaşamaktadır. Bunun nedeni ise ağabeyin tahtın küçük kardeşine geçmesini istememesidir.

Ancak Prenses Kaina boş durmak istemedi, sonunda Prenses Kaina’nın en iyi çözümü kardeşine karşı Dük Ruffalo ile işbirliği yapmak oldu.

Sıradan bir adam değil, bu dük nazik bir adam ama soğuk bir hayal gücüne sahip.

Öngörülemeyen birçok olay

Daha sonra bu dizide birçok ilginç olay yaşanacaktır. Bu dizideki her karakterin arka planı çok ilginç ve kaçırılmaması gereken bir şey olabilir.

Bu arada, son hikaye dizide oynayacak. Çünkü bu drama aynı zamanda bir webtoon hikayesine dayanıyor. Yani, orijinal olarak The Villainess is a Marionette, Han Ye Rim’in yazdığı bir webtoon hikayesiydi.

Bu çizgi romanın sunucu sayısı o kadar fazla ki dizi yayınlanmadan önce çok popülerdi. Aslında, bu komik hikaye 2021’de yeni yayınlandı.

Eşsiz imparatorluk teması

Bu dizinin bu kadar popüler olmasının son nedeni, benzersiz hikayesidir. Özete bakarsanız, bu dizinin normal ve monoton hayat gibi bir hikayesi olmadığına emin olabilirsiniz.

İmparatorluk temaları Kore dizilerinde hala çok nadirdir. Bu nedenle, birçok kişi bu dramanın hikayesinin çok benzersiz ve ilginç bir kavram olduğunu düşünüyor.

Bu yüzden pek çok kişinin boş zamanlarını doldurmak için bu dramayı seçmesi şaşırtıcı değil.

İlgili aktörler

Bu dramanın oyuncuları:

– Cha Yoon Woo, Dük Raffaello Kidari rolünde

– Han Soo Hee, Prenses Kayane rolünde

– Lee Soo Hyuk, Prens Rajaf Tepesi rolünde

son söz

Eğer istersen The Villainess Is A Marionette dizisini izleyin 2022, sonra resmi yayın platformunda canlı izleyin, tamam mı? Bu dramanın yapımında yer alan tüm taraflara zarar vermemek için.

En yeni parfüm ürünlerini arayanlarınız ve kafası karışan diğer kişiler için doğrudan Tokopedia’ya göz atın, lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın (Tokopedia).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Güle güle…

Check Also

Indosub ile Drama Crush in Romance 16. Bölüm izle Hong ve Chi Yeol neden mutlu?

REFERRALNEWS.com – Hadi Crash Course in Romance 16.Bölüm izle Indo Sub şu anda çok ilginç …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *