Poco M4 Pro’nun diğer cep telefonlarında olmayan 5 avantajı!

Geçtiğimiz Şubat ayının başında piyasaya sürülen HP Poco M4 Pro, İnternet kullanıcıları tarafından giderek daha fazla fark ediliyor. hatta daha fazla faydalar poko M4 profesyonel diğer cep telefonlarında olmayan ve diğer markaları endişelendiren.

Bu akıllı telefon, gerçekten satın almaya değer ilginç ve çeşitli özelliklere sahip olma ayrıcalığına sahiptir. Bu nedenle, bu cep telefonunun özel olarak piyasaya sürülmesinden bu yana çeşitli sosyal medyada trend olan bir konu haline gelmesi şaşırtıcı değil.

Poco M4 Pro’nun diğer cep telefonlarında olmayan avantajları nelerdir?

poco m4 pro'nun avantajları
(Fotoğraf kaynağı: Youtube GadgetIn) Poco M4 Pro’nun diğer cep telefonlarında olmayan avantajları

ReferansHaberler.com – Görünüşe göre en yeni HP Poco orta sınıf modeli, eksiksiz teknik özellikleri sayesinde Endonezya’daki gadget severleri cezbetmeyi başardı. İşte bazı avantajlar poko M4 Başka cep telefonu olmayan bir profesyonel.

1. Çok güzel manzara

Poco M4 Pro’nun unsurlarından ve güçlü yönlerinden biri güzel tasarımıdır. Bu doğrudur, eğer poko M4 Pro, egzotik görünmek isteyen ama uysal görünmek istemeyen Y kuşağı için tasarlandı.

Ayrıca bu cep telefonu çeşitli benzersiz özelliklerle donatılmıştır ve fiyatı çok ucuzdur, bu da kullanıcıların çok olumlu tepkiler vermesini sağlar. Bu nedenle, bu cep telefonunun güzel görünümü ana cazibe merkezidir.

2. Tam özellikler

Bu özelliğin tamamlandığı söylenebilir. faydalar Ve Poco M4 Pro 4G’den yoksundur. Bu en yeni Poco cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesin onu satın almasını sağlayacak.

İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak. Ancak, eksikliklerine kıyasla, bu Poco cep telefonunda hala birçok avantaj var.

3. Çok iyi özellikler

özellikleri Cep telefonu poko Bu bir şaka değil çünkü birçok ilginç özellik sunuyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Ekran: 6543 inç AMOLED

Yonga seti: Mediatek Helio G96 (12 nm)

RAM ve dahili bellek: 4 GB / 6 GB / 8 GB, 64 GB / 128 GB / 256 GB

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 16 megapiksel geniş

Arka kamera: 64MP AF geniş, 8MP derinlik, 2MP makro

İşletim sistemi: Android 11

Kullanıcı arabirimi: POCO için MIUI 13

Batarya: 5000 mAh

Diğer özellikler: USB Tip C, NFC

Renk: güçlü siyah, soğuk mavi, poco sarısı

4. Fiyatlar çok ucuz

biri faydalar Poco M4 Pro nispeten ucuz bir fiyata geliyor. Yani bu cep telefonu gerçekten almaya değer, kısacası piyasa fiyatı oldukça uygun olduğu için poco cep telefonu aldığınıza pişman olmayacaksınız.

64GB/4GB sürümü için yaklaşık 2,5 milyon IDR’ye satılıyor.

4 GB/128 GB versiyonu yaklaşık 2,8 milyon IDR’ye satılıyor.

256/6GB varyantı için yaklaşık 2,9 milyon IDR’ye satılıyor

5. İyi yorumlar alın

Çok iyi yorumlar almak da Poco’nun bir avantajı M4 profesyonel. Poco’nun en son orta sınıfı, özellikleri oldukça eksiksiz olduğu için Endonezya’daki gadget severleri cezbetmeyi başarmış görünüyor.

Bu en yeni Poco cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesin onu satın almasını sağlayacak. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz ve fiyatı düşürüldü, bu da herkesin onu satın almak istemesini sağlıyor.

son söz

Çünkü faydalar poko Dışarıda pek çok M4 Profesyoneli var, bu nedenle bu cep telefonunun ilk lansmanının çeşitli sosyal medyada trend olan bir konu haline gelmesi şaşırtıcı değil. Buna ne dersiniz, Poco’dan en yeni HP’yi satın almak ister misiniz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *