Özellikleriyle piyasayı alt üst edebilecek Xiaomi 13 Pro! Resmi açıklama ne zaman?

En yeni HP Xiaomi 13 profesyonel İnternet kullanıcıları giderek daha fazla bunun hakkında konuşuyor. Bu akıllı telefon, gerçekten satın almaya değer ilginç ve çeşitli özelliklere sahip olma ayrıcalığına sahiptir. Xiaomi 13 serisi ne kadar Meraklı, değil mi?

Xiaomi 13 bile, belki de tanrısal özellikleriyle ucuz fiyatından dolayı çeşitli sosyal medyada trend bir konu haline geldi, gecikmeye gerek yok, incelemenin tamamını aşağıda görelim.

Xiaomi 13 Pro’nun harika özellikleri, fiyatları ve özellikleri ile gadget pazarını yok edebilir

Xiaomi 13 pro
(Fotoğraf kaynağı: xiaomi) Xiaomi 13 pro’nun fiyatı ve özellikleri

ReferansHaberler.com – Görünüşe göre bu Xiaomi orta sınıf cep telefonu, çok yüksek teknik özellikleri nedeniyle ülkedeki gadget severleri kandırmayı başardı. Tam dolu. artı ile MülkMülk Bu en son Xiaomi 13 Pro’da bulunan, herkesi onu satın almaya teşvik edecek.

Xiaomi 13 Pro’nun Teknik Özellikleri

özellikleri Cep telefonu Bu son Xiaomi, bazı çok ilginç özellikler sunduğu için oyun oynamıyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Bu cep telefonu, içerik üreticisi ve diğerleri olarak günlük kullanım veya iş ihtiyaçları için uygundur. En yeni Xiaomi 13 Pro ile ilgilenen ve satın almak isteyenler için Marja News, bu en yeni akıllı telefonun teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşıyor.

Xiaomi 13 Pro’nun tüm özellikleri aşağıdaki gibidir:

Ekran: 6.7 inç LTPO2 AMOLED

Yonga seti: Qualcomm SM8550 Snapdragon 8 Gen 2 (4nm)

RAM ve dahili bellek: 8 GB / 8 GB / 12 GB, 128 GB / 256 GB / 256 GB

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 32 megapiksel geniş

Arka kamera: 50 MP geniş, 50 MP telefoto, 50 MP ultra geniş

İşletim sistemi: Android 13

Kullanıcı arayüzü: MIUI 14

Pil: 4800mAh, 120W hızlı şarjı destekler.

Diğer özellikler: parmak izi (ekranın altında, optik), NFC

Renk: gri, mavi, mor, yeşil

akıllı telefonlar son Xiaomi 13 Pro cep telefonu incelemesi çok iyi. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temel olarak tanrı özelliklerine sahip en yeni xiaomi 13 serisi cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

Xiaomi 13 Pro’nun fiyatı

Fiyatın kendisi için bölgeye göre değişir, ancak pazar için aşağıdaki gibidir.

Xiaomi 13 Pro’nun resmi fiyatı:

8GB/128GB varyantı yaklaşık 8 milyon IDR’ye satılıyor.

8/256GB versiyonu için yaklaşık 8,3 milyon IDR’ye satılıyor.

12/256 GB versiyonu yaklaşık 8,9 milyon IDR’ye satılıyor.

Çünkü çok ilginç özellikler de sunuyor. Cep telefonu Xiaomi 13 Pro, sunulan fiyat ve teknik özellikler çok iyi ve bu cep telefonu, özellikle kısıtlı bir bütçeye sahip olanlar için gerçekten satın almaya değer.

için bile akıllı telefonlar Xiaomi 13 Pro’nun en son sürümü oldukça iyi bir inceleme, eğer kısıtlı bir bütçeniz varsa denemek ve bir göz atmaktan zarar gelmeyebilir Özellikler Ve kim bilir, satın almakla ilgilenen fiyat.

son söz

İyi teknik özelliklere ve çok iyi bir yonga setine sahip olan HP Xiaomi Bu 13 Pro, satın almak isteyenlerin cebine çok iyi uyan bir fiyatın yanı sıra çok yüksek özelliklere sahip.

Evet, şarj cihazı, telefon kılıfı, termal cam, LCD, kullanılmış pil, adaptör vb. akıllı telefon aksesuarları almayı düşünenleriniz için aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar vb. İle ilgili en son haberler için, bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *