OnePlus 12’nin 9 avantajı ve dezavantajı, zaten 120W hızlı şarj var!

120W hızlı şarj özelliği var ve bunlardan çok sayıda var. faydalar OnePlus 12, harika özellikler sunduğu için gerçekten bir kilometre taşıdır. Hatta birçok internet kullanıcısı bu cep telefonunu aramaya başladı.

Ayrıca tasarımı güzel ve çok modern ve bu cep telefonunu satın almak isteyen herkesi cezbedecek. Peki bu OnePlus 12’nin faydaları neler? Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

OnePlus 12 avantajları ve dezavantajları listesi

OnePlus 12'nin Avantajları
(Fotoğraf kaynağı: Smartprix) OnePlus 12’nin avantajları ve dezavantajları, 120W hızlı şarj özelliğidir.

ReferansHaberler.com – Burada birkaç tane var. faydalar OnePlus 12, bu cep telefonunu almadan önce bilmeniz gerekenler. Görünüşe göre bu en yeni OnePlus cep telefonu, eksiksiz özellikleri nedeniyle Endonezyalı oyuncuları kandırmayı başardı.

Renkli Sıvı AMOLED (1B renk)

Hızlı performansla birlikte geldiği için öyle faydalar Bu OnePlus 12, performansı bile çok hızlı. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

En yeni HP OnePlus 12’deki özellikler nedeniyle, herkesin onu satın almasını sağlar. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

Qualcomm Aslanağzı 8 Nesil 2

özellikleri Cep telefonu En yeni OnePlus, bazı oldukça harika özellikler sunduğu için oyun oynamıyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

– Ekran: Color Fluid AMOLED, 6.7

– Yonga seti: Qualcomm Snapdragon 8 Gen2

– RAM ve dahili hafıza: 128 GB RAM 6 GB, 128 GB RAM 8 GB, 256 GB RAM 8 GB

– SIM kart: iki nano SIM kart

– Ön kamera: 16 megapiksel geniş

– Arka Kamera: 50MP AF Geniş, 2MP Ultra Geniş, 2MP Makro

– İşletim sistemi: Android 12

– Kullanıcı arayüzü: MIUI 13

– Pil: 5000 mAh, 15W hızlı şarjı destekler

– Diğer özellikler: USB Tip C

– Renk: siyah, redmi beyazı

Fiyatı 11 milyon

biri faydalar OnePlus 12 nispeten ucuzdur. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temelde bu en yeni orta sınıf cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

– 6/128GB varyantı için, yaklaşık 10,8 milyon rupiye satılacak.

– 8/128 GB versiyonu yaklaşık 11 milyon IDR’ye satılıyor.

– 8 GB/256 GB versiyonu için yaklaşık 11,5 milyon IDR’ye satılıyor.

OxygenOS 14’ün yeni özellikleri var

Çünkü fiyat çok cep boşaltmaz, o kadar. faydalar OnePlus 12. Sunulan özelliklerin yanı sıra nispeten cazip fiyatıyla bu cep telefonu, netizenlerin gerçekten dikkatini çekmiş görünüyor.

Bu OnePlus amiral gemisi cep telefonu, gerçekten bütçe bilincine sahip erkekleri bir akıllı telefon almaya ikna etmeyi başardı. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

120 watt hızlı şarj

biri faydalar OnePlus 12, övgü dolu eleştiriler aldığı için henüz gadget severleri kazanmadı. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi?

Görünüşe göre en yeni OnePlus 12 akıllı telefonu, eksiksiz özellikleri nedeniyle Endonezya’daki gadget severleri cezbetmeyi başardı. Bu en yeni cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesi onu satın almaya ikna edecek.

son söz

Çünkü onlardan çok var faydalar OnePlus 12, diğer akıllı telefonların sahip olmadığı müşterilere hitap ediyor. Buna ne dersiniz, OnePlus’tan en yeni cep telefonunu satın almak ister misiniz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *