Ofis çalışanları için ucuz olmasına rağmen yine de iyi olan 5 gelişmiş dizüstü bilgisayar önerisi!

istediğin zaman satın al dizüstü bilgisayarlar ileri Düşük fiyat ama kaliteli, özellikle işleri için gerçekten bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan ofis çalışanları için sağlanan teknik özelliklere de dikkat etmelisiniz.

Aslında, ucuz ve kaliteli dizüstü bilgisayarlar için birçok fiyat var, ancak markaların mutlaka bir şeylerden fedakarlık etmesi gerekiyor. dizüstü bilgisayarlar Bunlardan biri, sunulan özelliklerin ucuzken aynı zamanda düşürülmesi gerektiğidir.

Ofis çalışanları için gelişmiş dizüstü bilgisayar önerileri 2022 listesi

Gelişmiş dizüstü bilgisayarlar
(Fotoğraf kaynağı: Freepik) Düşük fiyatlarla üst düzey dizüstü bilgisayarlar için öneriler

ReferansHaberler.com – birçok kişi tarafından Markalar Piyasada bulunan dizüstü bilgisayarlar, şirketler şu anda teknik özelliklerin yanı sıra bir fiyat savaşının ortasında. Ancak tüketiciler için düşük fiyatlarla dizüstü bilgisayar satın almak, bu gadget’a sahip olmak istediklerinde elbette ana hedeftir.

Daha fazla gecikmeyin, işte aralarından seçim yapabileceğiniz ve satın alabileceğiniz 2022 üst düzey dizüstü bilgisayar fiyat listesi. Ayrıca, günlük işleri için gerçekten bir dizüstü bilgisayara sahip olması gereken ofis çalışanları için bu listede neler var?

1. Asus E203MAH-FD013T

Intel Celeron işlemciye sahip olan bu dizüstü bilgisayar, yüksek özelliklere sahip ucuz bir dizüstü bilgisayar satın almak için önerilerinizden biri olabilir. Rağmen, dizüstü bilgisayarlar Ayrıca, ağır videoları düzenleyememe gibi birçok dezavantajı vardır.

Yani sadece yazma ve diğer ihtiyaçlarınız için Asus E203MAH-FD013T dizüstü bilgisayarı kullanabilirsiniz. Elbette bu dizüstü bilgisayar, ofis çalışanları için satın alınabilecek düşük fiyatlı gelişmiş dizüstü bilgisayar önerileri arasında yer alıyor.

2. Asus E402YA-GA202T

Asus E402YA-GA202T tipi öğrenciler için ucuz ve kaliteli bir laptoptur. 4 GB RAM ve AMD E2 işlemci kombinasyonu ile bu dizüstü bilgisayarın performansı tamamen hafif işler için yapılabilir. Diğer bir avantajı da bu dizüstü bilgisayarlar HDD depolama kapasitesi 1 TB’a kadardır.

3. HP 14 CK0115TU N4000

1 milyonluk iyi bir ucuz fiyata sahip sofistike bir dizüstü bilgisayar, 1,9 milyonda HP 14 CK0115TU N4000 varyantına yerleştirildi. Yapmak dizüstü bilgisayarlar Satın almanız için çok uygundur, ayrıca sağlanan özellikler çok ilginçtir.

Ancak bu fiyata, bu dizüstü bilgisayarın yazı yazmak ve diğer hafif işler için harika olduğunu da biliyorsunuz. Bu dizüstü bilgisayar, özellikle bütçesi kısıtlı olan ofis çalışanları için harika bir satın almadır.

4. HP Pavilion X360 11-AB129TU

Listele Fiyat 2 milyonun altında iyi özelliklere sahip ucuz dizüstü bilgisayar ve ardından HP Pavilion X360 11-AB129TU varyantı geliyor. Intel işlemci ile donatılmış Celeronlar Ve 4 GB RAM, bu dizüstü bilgisayar belge işleme ve tarama için mükemmeldir İnternet.

5. Acer Aspire One 722

Bu Acer dizüstü bilgisayarın fiyatı tamamen cebinizde ve 1.7 milyon civarında bir fiyatı var. Yapmak dizüstü bilgisayarlar Bu sizin için çok iyi bir satın alma, teknik özelliklerin yanı sıra çok ilginç, ancak bu dizüstü bilgisayarın yazı yazmak ve diğer hafif işler için harika olduğunu da biliyorsunuz.

son söz

birini seçerken dizüstü bilgisayarlar Bakmanız gereken şey, performans kadar teknik özelliklerdir. Bu nedenle 2022 pahalı laptop fiyatı için yukarıdaki tavsiyelerden bazıları ucuz ama kaliteli laptop almak için referanslarınızdan biri olabilir.

Evet, komple bilgisayar ihtiyaçlarını, fare, klavye ve daha fazlasını satın almak isteyenler için aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlası hakkında en son haberler için yakında görüşmek üzere…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *