Meng’in cariyesinin kralıyla olan anlaşmazlığının hikayesi olan Indo Sub ile Mengfei Comes Across 2018 dramasını izleyin!

REFERRALNEWS.com – Hadi Mengfei Comes Across dizisini izleyin 2018 şimdi çünkü çok ilginç bir hikayesi var ve içinde ünlü aktörler ve aktrisler de oynuyor.

Üstelik bu, her karakter için benzersiz bir hikayeye sahip bir dizi, bu yüzden bu dizinin sosyal medyada trend olması şaşırtıcı değil.

Drama Mengfei Comes Across 2018’i Hint altyazılı izle

Mengfei Comes Across dizisini izleyin
Cariye Meng ve Kralı’nın hikayesi Mengfei Comes Across 2018’i izleyelim (Fotoğraf Kaynağı: IMDb)

Ne için bekliyorsun? Mengfei Comes Across dizisini izleyin 2018 şu anda çünkü hikaye çok iyi ve her karakterin farklı bir çatışması var.

Meng’in cariyesinin kralıyla olan düşmanlığının hikayesi

Çünkü oyuncular çok iyi oynuyor. Mengfei Comes Across dizisini izleyin 2018 daha ilginç olacak ve kalbi uzaya götürecek.

Orijinal adı Meng Fei Jia Dao olan veya Mengfei Comes Across, Lady Meng is Here ve Oh My Cute Consort adlarıyla bu film.

Lian Qiao tarafından yazılan ve Zu Jicheng tarafından yönetilen, her bölümü 45 dakika süren 36 bölüm halinde.

Mengfei’nin Özeti 2018’de Geliyor

Eğer istersen Mengfei Comes Across dizisini izleyin Özet 2018, Sui Hanedanlığı döneminde önde gelen bir memurun kızı olan ve kralın cariyesi olarak saraya giren Bo Meng’in hikayesidir.

Bu zeki ve becerikli yaramaz prenses, haremde kaldığı süre boyunca kraliyet ailesinde birçok entrika ve yalanla karşı karşıya kaldı.

Bo Meng, kaderine başkaları tarafından karar verilmesini istemediği için hasta numarası yapmaya devam etti.

sıkıcı saray

Saraydayken zeki Cariye Yan, ağlayan ama yemek yemeyi seven Cariye Cariye ve general ailesinden olduğu için dövüş sanatlarında yetenekli Cariye Xiao ile arkadaştır.

Bo Meng’in babasıyla yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle imparator, Bo Meng hakkında bir şeyler yapmayı planlar.

Bu arada Bo Meng, imparatorla birlikteyken öldürülmekten korkuyordu. Bu nedenle, çeşitli şekillerde bundan kaçınmaya çalıştı.

Bo Meng’in cariyesinin kıskançlığının hikayesi

Eşsiz kişiliği aslında imparatorun ilgisini çekmişti. İmparator, Bo Meng’e yakınlaşmak için çeşitli yöntemler kullandı, böylece diğer birçok cariye kıskandı ve ona zarar vermeye çalıştı.

Sarayda geçirdiği zaman, zeki ve becerikli Cariye Yan, pahalı, açgözlü ve romantik Cariye Ku ve bir generaller klanından gelen yetenekli dövüş sanatçısı Cariye Xiao ile tanışmasına olanak tanır.

Bu dört kişi kısa sürede iç sarayda arkadaş ve kız kardeş oldular. Bo Meng’in babasıyla devam eden anlaşmazlıkları nedeniyle kral, Bo Meng’den bir kemik kopararak stresi biraz atmaya karar verdi.

İlgili aktörler

Bu dizinin oyuncuları:

Jiro Wang Wen Luo olarak

– Bayan Meng rolünde Gina Jane

– Patrick Zhang, He Chi Liao olarak

– Xiao Bai rolünde Li Jiawen

– Zhou Jicheng rolünde Cindy Peng

son söz

Eğer istersen Mengfei Comes Across dizisini izleyin 2018, sonra resmi yayın platformunda canlı izleyin, tamam mı? Bu dramanın yapımında yer alan tüm taraflara zarar vermemek için.

En yeni parfüm ürünlerini arayanlarınız ve kafası karışan diğer kişiler için doğrudan Tokopedia’ya göz atın, lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın (Tokopedia).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Güle güle…

Check Also

Indosub ile Drama Crush in Romance 16. Bölüm izle Hong ve Chi Yeol neden mutlu?

REFERRALNEWS.com – Hadi Crash Course in Romance 16.Bölüm izle Indo Sub şu anda çok ilginç …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *