Law Cafe hakkında 4 gerçek, en iyi film çekimiyle Drakor!

Kore dizilerini sevenler için, özellikle komedi türündekiler için, bunun romantik bir yanı da var. Bu nedenle Drakor’u görmenizde bir sakınca yoktur ve Gerçek doğrudan nesne için parçacık Yasa kafe 29 Ağustos 2022’de dün gösterildi.

Prömiyerinden bu yana, bu Kore dizisi tamamen benzersiz ve izlemesi gerçekten eğlenceli bir hikaye sunduğu için en yüksek reytingleri aldı. Daha fazla hikaye detayı ve spoiler için, aşağıdaki makalede tam incelemeyi görelim.

En iyi sinematografi ile Law Cafe, Drakour hakkında gerçekler

Hukuk kafe gerçekleri
(Fotoğraf kaynağı: Viu) En iyi sinematografiye sahip olan Law Cafe, Drakour hakkında gerçekler

ReferansHaberler.com – Geçen Ağustos ayının sonundan beri yayında olan Law Cafe ilk bölümünde en yüksek reytingi almayı başarmış görünüyor. Bu kesinlikle aşıklar için iyi bir haber Gösteri Kore, özellikle romantik komedi türü.

1. Takip edilmesi gereken heyecan verici bir hikaye

Hikaye de oldukça benzersiz ve heyecan verici olduğundan, Kore’deki ve dünyadaki netizenlerin bu diziyi sevmesi şaşırtıcı değil. İçinde çok oyuncu var Seri Bu dizide sadece Lee Seung Gi ve Lee Se Young başrol oyuncularıdır.

Onlar en iyi Koreli aktörler ve aktrisler, bu yüzden bu Drakor’un her bölümünün drama uzmanları tarafından hevesle beklenmesi şaşırtıcı değil. Hukuk kafesinin oldukça ilginç olduğunu düşünürsek, hikayenin geri kalanını izleyin.

2. Webcomic’ten alınmıştır.

Law Cafe’nin gerçeği aslında özetinde yatıyor. Çünkü bu dracor ondan uyarlanmıştır. web çizgi romanı No Seung A tarafından yazılan ve Il Ri tarafından çizilen Beobdaero Saranghara başlıklı.

Temel dayanak olarak, bu drama çok zeki bir adam olan Song Gi’nin canlandırdığı Jung Ho’nun hikayesini anlatıyor.

Jung Ho savcı olarak çalışıyordu, ancak babası tarafından işlenen bir yolsuzluk skandalı nedeniyle istifa etmeye karar verdi.

3. Ana karakter Jung Ho tek başına hayatta kalmalı

videoda Yasa Jung-ho’nun kendi kafe karavanı kendi kendini geçindirmek zorundadır, hatta binanın kirasını ödemek için para toplamak zorundadır. Her neyse, Jung Ho kendi başına hayatta kalmak zorunda.

Bu arada zeki ve çok güzel bir kadın olan ama çok karanlık bir geçmişi olan Kim Yoo Ri vardır. Yoo Ri genellikle erkekler tarafından incitilir, bu yüzden hayatının geri kalanında bekar kalmaya karar verir.

Peki dizide Jung Ho ve Yoo Ri’nin hikayesinin devamı nasıl? Kore Bu son mu? Bu hukuk kafe gerçeği, uymamanız gereken çok ilginç. Hadi, hemen bu Kore dizisi dizisini izleyin.

4. Çivili yıldız oyuncular

Hukuk Kafe’nin son gerçeğinin yıldızlarla dolu oyuncu seçimine düştüğü söylenebilir. izlemek isteyenler için Hikaye Ardından, en son Kore dizisinden tek yapmanız gereken VIU’nun çevrimiçi akış platformuna abone olmak.

drakor cafe The Law sayesinde Bu şov KBS2’de yayınlanmasının yanı sıra yayın platformunda da yayınlanıyor, o halde ne duruyorsunuz, heyecan verici hikayeyi izleyin. Bu Kore dizisinin oyuncuları:

Lee Seung Gi, Kim Jong Ho olarak

Lee Se Young, Kim Yo Ri rolünde

Lee Se Young, Kim Yo Ri rolünde

Kim Sol Gi Han So Yoon rolünde

Oh Dong Min Do Jin Ki olarak

Ahn Dong Goo, Seo Eun Kang rolünde

Bae Joon rolünde Kim Do Hoon

Joo Han Chul Lee Pyun Wong olarak

Jeon Guk Hwan, Boss Lee rolünde

Jeon No Min Kim Sung Won olarak

Kim Won-hye CEO Hwang olarak

Song Ok Ja olarak Hwang Young Hee

Jang Hye Jin, Kim Cheon Daek rolünde

son söz

Sunum Hikaye Yeni ve ilginç Kore dizileri ve Law Cafe’nin bir webcomic’ten uyarlanmış olması gerçekten izlenmeye değer. Öyleyse ne duruyorsunuz, hikayenin devamını VIU yayın platformunda izlemeniz yeterli.

Ancak film ya da dizi izlerken buna uygun giyinmek gerekiyor değil mi? İyi ve benzersiz bir Kore dizisi temalı kıyafet satın almak isteyenler için buradan satın alabilirsiniz (aksesuar satın al).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Hoşçakal…

Check Also

Yeni bir sorunla Indo Sub Sub, Choi Chi Yeol ile romantik bölüm 3’te Crash Course’u izleyin!

ReferansHaberler.com – Hadi izlemek çökmeler periyot bu Aşk hikayesi Bölüm 3 Indo Sub şu anda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *