Küçük kadınlar hakkında 4 gerçek, ilginç bir hikayesi olan bir Kore dizisi!

Kore dizisi Little Women prömiyerinden bu yana en yüksek reytingleri almayı başardı. Hatta bazıları var Gerçek Bir miktar Kadın Endonezya’daki Drakor severler tarafından nadiren bilinir.

3 Eylül 2022 Cumartesi günü vizyona giren bu Drakor, netizenlerin ilgisini çekmeyi başardı tabii ki Drakor’u gerçekten sevenler için. Daha eksiksiz bir tartışma için, aşağıdaki makaledeki incelemeye bakalım.

İncelenecek çok ilginç küçük kadın gerçekleri

küçük kadınların gerçekleri
(Fotoğraf kaynağı: Netflix) İlginç bir hikayesi olan küçük kadın gerçekleri

ReferansHaberler.com – Çünkü Gösteri Kore bir aile türüdür, bu nedenle sunulan hikayeler aynı türdeki dramalardan çok farklı değildir. Bazı çok ilginç Küçük Kadınlar gerçeklerine göz atalım

1. Karmaşık görüşler ve çatışmalar

Little Women’ın ilk gerçeği, hikayenin biraz karmaşık olmasıdır. Belki biraz farklı olan bakış açısıdır Hikaye Bu Kore dramasının kendisi biraz karmaşık bir çatışma sunuyor.

Ayrıca oyun, Güney Kore’deki yoksullukla ilgili sosyal sorunları gündeme getiriyor. Yani belki de bu drama, sosyal statü farklılığından dolayı birbiriyle örtüşen günümüz insanlarının hayatlarıyla biraz ilgili olabilir.

Tabii ki, bu Kore dizisi, hikayenin herkesi ilgilendirebileceği şekilde karmaşık. Sıkılanlar veya arayanlar için Drakor Bu izlemekle ilgili, yani Little Women’ı izlemenin yanlış bir tarafı yok, tamam mı?

2. Yoksulluk sorunlarını gündeme getirmek

Drakor’un Küçük Kadınları için özet, yoksulluk içinde yaşayan üç kardeşin hikayesini anlatıyor. Üç çok erkek kardeşi tarif etti Yoksul Ve yaşamaya ve ailesini desteklemeye çalışıyor.

Kim Go Eun, Oh In Kyung (Nam Ji Hyun) ve en genç Oh In Hye (Park Ji Hoo) tarafından canlandırılan en büyük Oh In Joo’dur. Üç kardeş, kardeşlerinin veya ailelerinin önünde üzgün görünmek istemedi.

Mesele şu ki, hayatın günlük ihtiyaçları için para ve para bulmak zorundalar. Özet nasıl oldukça benzersiz ve hafif, değil mi? Bu küçük kadın gerçekleri, günümüz insanlarının yaşamlarıyla gerçekten alakalı.

3. Aile ile yakın ilişki

Bir sonraki küçük kadının gerçeği, aile ile yakın bir ilişkiye sahip olmaktır. Bu Kore dizisi aileyle çok yakından ilgili olduğu için, Drakour’un küçük kadın oyuncular dizisinin hikayede çok etkili olması şaşırtıcı değil.

En büyük kardeş olan Oh In Jo, küçük kardeşlerinin mali sorunlar yaşamamasını her zaman sağlar. Oh In Joo bir çalışan olarak çalışıyor ama çünkü Soru Akademik geçmişi nedeniyle meslektaşları tarafından hep reddedilmiştir.

Bu arada Oh In-kyung, bir TV muhabiri olarak çalışıyor ve her zaman küçük olayları haber yapmak için görevler alıyor. En küçük kız kardeş Oh In-hee, yazma konusunda çok yetenekli olduğu için lise bursu kazandı.

İş ortamı, okul ve diğerleri ekonomik ölçeğin en altında oldukları için üç kardeşi reddetmeye devam ederken, üçü de acı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kaldı.

4. Fark yaratan sosyal konum

Siz drakor severlere, özellikle minyon kadınlara bir müjde daha Netflix, çünkü bir milyon kişiye yayınlandı. Drakour’u izlemek isterseniz, fakir bir ailenin hayatlarıyla yüzleşmesinin acısını anlatıyor.

Netflix film yayın platformunda izlemeniz yeterli, evet hikayenin orijinaline ve özetine bakarak devam etmesi kesinlikle çok ilgi çekici. Bu gerçeklerden dolayı Little Women, diğer birçok Kore dizisinden sıyrılıyor.

son söz

yatak, arka plan akım Netflix, galasında en yüksek reytingleri alan en yeni Kore dizisi Little Women ile geri döndü. Bunun dışında bu küçük kadın gerçeklerini kontrol etmek de çok ilginç.

Ancak film veya dizi izlerken de doğru kıyafetleri giymelisiniz değil mi? İyi ve benzersiz bir Kore dizisi temalı kıyafet satın almak isteyenler için buradan satın alabilirsiniz (aksesuar satın al).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Hoşçakal…

Check Also

Yeni bir sorunla Indo Sub Sub, Choi Chi Yeol ile romantik bölüm 3’te Crash Course’u izleyin!

ReferansHaberler.com – Hadi izlemek çökmeler periyot bu Aşk hikayesi Bölüm 3 Indo Sub şu anda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *