Indosub ile Kader Kaderi Seni Sevmek 2014 Dramasını izleyin, aşk siz buna alıştığınız için vardır!

ReferansHaberler.com – Hadi Fated to Love You dizisini izle 2014 Indo Sub şimdi çünkü çok ilginç bir hikayesi var ve ünlü aktörler ve aktrisler de rol alıyor.

Üstelik bu, her karakter için benzersiz bir hikayeye sahip bir dizi, bu yüzden bu dizinin sosyal medyada trend olması şaşırtıcı değil.

Indo Sub ile Fated to Love You 2014 Dramasını İzleyin

Fated to Love You dizisini izle
Fated to Love You 2014 Dramasını Hintçe Altyazılı izleyelim Aşk var çünkü biz buna alıştık (Resim kaynağı: IMDb)

Ne için bekliyorsun? Fated to Love You dizisini izle 2014 şimdi Hindistan altında. Çünkü hikaye çok iyi ve her karakterin farklı bir çatışması var.

Aşk kullanıldığı için vardır

Çünkü oyuncular çok iyi oynuyor. Fated to Love You dizisini izle Indo yönetimindeki 2014 daha da ilginç ve atmosferiyle gönülleri fethediyor.

Eski Kore dizileri ve hikayeleri, yayınlanan yeni dizilerden daha az değil.

Hala zengin bir iş adamı ile sıradan bir insan arasındaki ilişkinin hikayesi etrafında dönse de, çatışma onu izlerken bile oldukça taze.

Fated to Love You dizisinin özeti

Eğer istersen Fated to Love You dizisini izle Sinopsis 2014 Endonezya altyazılı Lee Gun’un (Jang Hyuk) hikayesi, Lee Gun’un anne ve babası öldüğü için sadece büyükannesiyle yaşayan zengin bir varistir.

Görünüşü gerçekten tuhaf ama yine de iyi huylu ve gülmeyi seviyor. Kang Se Ra (Wang Ji Won) adında bir kız arkadaşı olduğunda Lee Gun’un hayatı daha da iyi görünür.

Mükemmel hayatı, sevgilisi balerin olma hayalinin peşinden gitmek için Li Gan’dan ayrılmaya karar verdiğinde aniden üzüntüye dönüşür.

Sıradan bir kızla tanış

Bu sırada Kim Min Young (Jang Na Ra) adında bir kız Makao’ya tatil için piyangoyu kazanır. Kız arkadaşı olmadığı için uzun zamandır sevdiği bir meslektaşını davet eder.

Min Young, sıradan, masum ve itaatkar bir kızdır. Hatta bir notta veya gönderide yazılan her şeyi yaptığı için kötü kız olarak anılır.

Makao’daki tatili iyi gider, ta ki Min Young çok sarhoş olup yanlış otel odasına gidene kadar. Odanın Lee Gun’un odası olduğu ortaya çıktı. Daha sonra Min Young’u hamile bırakan bir şey oradaydı.

Her şeyi değiştiren toplantı

Min Yang daha sonra memleketine döndü. Orada abisi ve annesiyle yaşadı. Min Young’ın annesi, kızının kocasız hamile olduğunu öğrenince sinirlenir.

Bu hikaye, Lee Gun sonunda Min Young’un çocuklarına hamile olduğunu öğrenene kadar devam etti.

Min Young kürtaj yaptırmayı planlıyor. Bu niyet Lee Gunn tarafından biliniyordu ve engellendi. Adam daha sonra birbirlerine karşı hiçbir şey hissetmemesine rağmen Min Young ile evlenir. Bu sahte evlilik sonunda yapıldı.

İlgili aktörler

Bu dizinin oyuncuları:

– Jang Hyuk, Lee Gun rolünü oynuyor

– Jang Na-ra, Kim Mi-young rolünü oynuyor.

– Choi Jin Hyuk, Daniel rolünü oynuyor

– Wang Ji Won, Nam Se-Ra rolünü oynuyor.

– Choi Dae Chul, Yönetmen Tak’ı oynuyor

– Song Ok Seok, Mi Young’ın annesi rolünü oynuyor.

– Oh Sol-mi, Mi-suk’u oynuyor

– Lee Mi Do, Mi-Ja rolünü oynuyor.

son söz

Eğer istersen Fated to Love You dizisini izle 2014 Hintçe altyazılı, bu yüzden resmi akış platformunda canlı izleyin. Bu dramanın yapımında yer alan tüm taraflara zarar vermemek için.

Ancak film ya da dizi izlerken buna uygun giyinmek gerekiyor değil mi? İyi ve benzersiz bir Kore dizisi temalı kıyafet satın almak isteyenler için buradan satın alabilirsiniz (aksesuar satın al).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Güle güle…

Check Also

Indosub ile Drama Crush in Romance 16. Bölüm izle Hong ve Chi Yeol neden mutlu?

REFERRALNEWS.com – Hadi Crash Course in Romance 16.Bölüm izle Indo Sub şu anda çok ilginç …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *