İnce ve kompakt bir tasarıma sahip olan Oppo Reno 9’un 5 avantajı!

Birkaç ay önce son ürününü piyasaya süren Oppo, Reno 9 serisi ile yeniden lansmana başlıyor gibi görünüyor. Bir önceki seri ile karşılaştırıldığında, bu ürünlerden çok fazla olduğu görülüyor. faydalar rakip renault 9 farklı olanaklarla

Bu telefon, herkesin bu cep telefonunu satın almakla ilgilenmesini sağlayan çok modern kavisli tasarım stiline sahip kompakt bir tasarıma sahiptir. Peki bu Oppo Reno 9’un avantajları neler? Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

Oppo Reno 9’un bilmeniz gereken avantajları nelerdir?

Oppo Reno 9'un Avantajları
(Fotoğraf kaynağı: Nokia) Oppo Reno 9, ince ve kompakt bir tasarıma sahip

ReferansHaberler.com – Görünüşe göre en yeni Oppo Reno cep telefonu, teknik özellikleri oldukça eksiksiz olduğu için artık ülkedeki oyuncuları cezbetmeyi başardı. İşte bazı avantajlar rakip Bu cep telefonunu almadan önce bilmeniz gereken Reno 9.

1. İnce ve kompakt tasarım

En yeni HP Oppo Reno 9’daki özellikler nedeniyle, herkesin onu satın almasını sağlar. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

Yani temelde, bu Oppo’nun güçlü yönleri renault 9 Bu, sağlanan özelliklerin yanı sıra mevcut özelliklerdedir. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

2. Amiral gemisi katilinin özellikleri

özellikleri Cep telefonu son rakip Pek çok ilginç özellik sunduğu için bu Reno şaka değil. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Ekran: 6.7 inç AMOLED

Yonga seti: Qualcomm SM7325 Aslanağzı 778G 5G (6nm)

RAM ve dahili hafıza: 256 GB 8 GB RAM, 256 GB RAM 12 GB, 512 GB RAM 12 GB

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 32 megapiksel geniş

Arka kamera: 64 MP geniş, 2 MP derinlik

İşletim sistemi: Android 12

Kullanıcı arabirimi: ColorOS 13

Pil: 4500 mAh, 67W hızlı şarjı destekler.

Diğer özellikler: parmak izi (ekranın altında, optik), NFC

Renk: siyah, altın, pembe gradyan, kırmızı

3. Rekabetçi endeks fiyatları

biri faydalar rakip Reno 9 nispeten ucuz fiyatlı. Yani bu cep telefonu satın almaya çok değer, temelde bu Oppo Reno 9 amiral gemisi cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

8 GB/256 GB versiyonu yaklaşık 10 milyon IDR olarak fiyatlandırılmıştır.

256/12GB versiyonu için yaklaşık 11 milyon IDR’ye satılıyor.

512/12 GB versiyonu yaklaşık 12 milyon IDR’ye satılıyor.

4. Birçok özelliği vardır

Oppo’dan HP amiral gemisi renault 9, gerçekten para biriktirmeye çalışan insanları bir akıllı telefona ihtiyaç duymaya ikna etmeyi başarmış gibi görünüyor. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

Nispeten cazip fiyatının yanı sıra sunulan özelliklerle, bu cep telefonu gerçekten netizenlerin dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Çok cep boşaltmadığı için Oppo Reno 9’un avantajı bu.

5. Pozitif Youtuberların Yorumları

Oppo Reno’nun en son amiral gemisi, teknik özellikleri oldukça eksiksiz olduğu için Endonezya’daki gadget severleri cezbetmeyi başarmış gibi görünüyor. Bu en yeni Oppo cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesin onu satın almasını sağlayacak.

Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi? Olumlu noktalardan biri rakip renault Diğer bir 9’u da fiyatı çok ucuz olduğu için gadget severleri alt edebiliyor olması.

son söz

OPPO markası yeniden alev aldı, şimdi Oppo en yeni cep telefonu Oppo Reno 9’u resmen piyasaya sürdü. Orada oldukça fazla var. faydalar rakip renault 9 Diğer markaların amiral gemilerine ait olmayan bu nedenle gadget severler bu cep telefonunu gerçekten çok sevecek.

Birçok netizen, OPPO’nun en son cep telefonunu tartışmaya başladı. Çünkü Reno 9 serisi, nispeten makul bir fiyata en son Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G yonga setini kullanıyor.

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *