Honor X7a’nın 5 avantajı, iyi cep telefonu ama Endonezya’da bilinmiyor!

Hızlı performansla geliyor, birçoğu var faydalar onur ve saygı X7a Bu aslında bir dönüm noktası çünkü iyi özellikler sunuyor. Hatta birçok internet kullanıcısı bu cep telefonunu aramaya başladı.

Ayrıca tasarımı güzel ve çok modern ve bu cep telefonunu satın almak isteyen herkesi cezbedecek. Peki faydaları nelerdir? onur ve saygı X7a Bu Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

Honor X7a’nın avantajları nelerdir?

Honor X7a'nın Avantajları
(Fotoğraf kaynağı: smartprix) Honor X7a’nın avantajları, iyi cep telefonu ama Endonezya’da bilinmiyor

ReferansHaberler.com – Burada birkaç tane var. faydalar onur ve saygı X7a Bu cep telefonunu satın almadan önce bilmeniz gerekenler Görünüşe göre bu son Honor cep telefonu, eksiksiz özellikleri sayesinde yerli oyuncuları cezbetmeyi başardı.

Renkli LCD ekran (16 milyon renk)

Hızlı performansla birlikte geldiği için öyle faydalar onur ve saygı X7a Bu bile çok hızlı bir performans. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

En yeni HP Honor X7a’da bulunan özellikler nedeniyle herkesin onu satın almasını sağlar. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

Mediatek Helio G37

özellikleri Cep telefonu Bu en son onur oyunu değil çünkü birçok ilginç özellik sunuyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

– Ekran: Renkli LCD ekran (16 milyon renk)

– Çipset: Mediatek Helio G37

– RAM ve dahili depolama: 64 GB RAM 4 GB, 128 GB RAM 4 GB, 128 GB RAM 6 GB

– SIM kart: iki nano SIM kart

– Ön kamera: 16 megapiksel geniş

– Arka Kamera: 50MP AF Geniş, 2MP Ultra Geniş, 2MP Makro

– İşletim sistemi: Android 12

– Kullanıcı Arayüzü: Onur İşletim Sistemi

– Pil: 5000 mAh, 66W hızlı şarjı destekler

– Diğer özellikler: USB Tip C

– Renk: Siyah, Onur Beyazı

Fiyatı 2 milyon

biri faydalar Honor X7a nispeten ucuz fiyatlı. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temel olarak bu en yeni orta sınıf cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

– 4GB/64GB versiyonu için yaklaşık 2 milyon IDR’ye satılıyor.

– 4/128 GB versiyonu yaklaşık 2,2 milyon IDR’ye satılıyor.

– 6/128GB versiyonu için yaklaşık 2,4 milyon IDR’ye satılıyor.

66 watt süper şarj cihazı

Çünkü fiyat çok cep boşaltmaz, o kadar. faydalar onur ve saygı X7a Bu Nispeten cazip fiyatının yanı sıra sunulan özelliklerle, bu cep telefonu gerçekten netizenlerin dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Honor’un bu orta sınıf telefonu, iyileşmekte olan ve gerçekten bir akıllı telefon satın almak için gereken bütçeden tasarruf etmek isteyen insanları cezbetmeyi başardı. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

Çok eksiksiz özellikler

biri faydalar onur ve saygı X7a Bir diğer husus ise iyi yorumlar aldığı için gadget severleri alt edebiliyor olması. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi?

Görünüşe göre en yeni akıllı telefon Honor X7a, eksiksiz özellikleri nedeniyle Endonezya’daki gadget severleri cezbetmeyi başardı. Bu en yeni cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesi onu satın almaya ikna edecek.

son söz

Çünkü onlardan çok var faydalar onur ve saygı X7a Artık akıllı telefonu bile olmayan müşterilere sunuluyor. Nasıl, Honor’dan en yeni cep telefonunu satın almakla ilgilenir misiniz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *