Harika özelliklere sahip 5 ince ve hafif dizüstü bilgisayar, gelin tüm detayları öğrenin…

istediğin zaman satın al dizüstü bilgisayarlar stil Ve inceancak kalitesi iyi, özellikle işleri için gerçekten bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan ofis çalışanları için sağlanan teknik özelliklere de dikkat etmelisiniz.

Gerçekten de kaliteli, hafif ve ince dizüstü bilgisayarlar için birçok fiyat var, ancak elbette markalardan fedakarlık etmeniz gerekiyor. dizüstü bilgisayarlar Bunlardan biri, sunulan özelliklerin ucuzken aynı zamanda düşürülmesi gerektiğidir.

İyi özelliklere sahip hafif ve ince dizüstü bilgisayar önerileriniz var mı?

Hafif ve ince dizüstü bilgisayar
(Fotoğraf kaynağı: Asus) Satın almaya değer hafif ve ince dizüstü bilgisayar önerileri

ReferansHaberler.com – birçok kişi tarafından Markalar Şu anda piyasada bulunan dizüstü bilgisayarlar, şirketler teknik özelliklerin yanı sıra bir fiyat savaşının ortasında. Ancak tüketiciler için düşük fiyatlarla dizüstü bilgisayar satın almak, bu gadget’a sahip olmak istediklerinde elbette ana hedeftir.

Daha fazla uzatmadan, işte birkaçı İçindekiler Seçebileceğiniz ve satın alabileceğiniz hafif ve ince dizüstü bilgisayarların fiyatı. Ayrıca, günlük işleri için gerçekten bir dizüstü bilgisayara sahip olması gereken ofis çalışanları için listede neler var?

1. Acer Aspire One 722

Bu Acer dizüstü bilgisayarın fiyatı tamamen cebinizde ve 1.7 milyon civarında bir fiyatı var. Yapmak dizüstü bilgisayarlar Satın almanız için çok uygundur, ayrıca sağlanan özellikler çok ilginçtir.

Bu dizüstü bilgisayarın yazı yazmak ve diğer hafif işler için uygun olduğunu da bilmelisiniz. Yani düşük fiyat ve yüksek teknik özelliklere sahip bu ince laptopun Acer Aspire One 722’ye yerleştirildiği söylenebilir.

2. HP 14 CK0115TU N4000

1 milyon gibi düşük fiyata yüksek özelliklere sahip ince bir dizüstü bilgisayar, 1.9 milyon fiyatıyla HP 14 CK0115TU N4000 tipine düşüyor. Yapmak dizüstü bilgisayarlar Satın almanız için çok uygundur, ayrıca sağlanan özellikler çok ilginçtir.

Ancak bu fiyata, bu dizüstü bilgisayarın yazı yazmak ve diğer hafif işler için harika olduğunu da biliyorsunuz. Bu dizüstü bilgisayar, özellikle bütçesi kısıtlı olan ofis çalışanları için harika bir satın almadır.

3. Asus E203MAH-FD013T

Intel Celeron işlemciye sahip olan bu dizüstü bilgisayar, yüksek özelliklere sahip ucuz bir dizüstü bilgisayar satın almak için önerilerinizden biri olabilir. Rağmen, dizüstü bilgisayarlar Ayrıca, ağır videoları düzenleyememe gibi birçok dezavantajı vardır.

Yani sadece yazma ve diğer ihtiyaçlarınız için Asus E203MAH-FD013T dizüstü bilgisayarı kullanabilirsiniz. Elbette bu dizüstü bilgisayar, ofis çalışanları için satın alınabilecek 2022’nin önerilen hafif dizüstü bilgisayarlarından biridir.

4. Asus E402YA-GA202T

Asus E402YA-GA202T tipi öğrenciler için ucuz ve kaliteli bir laptoptur. 4 GB RAM ve bir AMD E2 işlemci ile birleştirilen bu dizüstü bilgisayarın performansı, hafif işler için oldukça uygundur.

Diğer bir avantajı da bu dizüstü bilgisayarlar HDD depolama kapasitesi 1 TB’a kadardır. Sade ve modern bir görünüme sahip olan bu 2022 hafif dizüstü bilgisayarın satın almaya değer olması hiç de şaşırtıcı değil.

5. HP Pavilion X360 11-AB129TU

Listele Fiyat Sonraki 3 milyon ucuz ince dizüstü bilgisayar, HP Pavilion X360 11-AB129TU varyantını temel alır. Intel işlemci ile donatılmış Celeronlar Ve 4 GB RAM, bu dizüstü bilgisayar belge işleme ve tarama için mükemmeldir İnternet.

son söz

birini seçerken dizüstü bilgisayarlar Bakmanız gereken şey, performans kadar teknik özelliklerdir. Bu nedenle, iyi özelliklere sahip bir dizüstü bilgisayar satın almak istiyorsanız, ince ve hafif bir dizüstü bilgisayar fiyatı için bazı öneriler referansınız olabilir.

Evet, komple bilgisayar ihtiyacı olan fare, klavye, işlemci, anakart, harddisk ve daha fazlasını satın almak isteyenler aşağıdaki linkten satın alabilirler (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar vb. İle ilgili en son haberler için, bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Ücretsiz proxy adresi almanın 7 yolu, bu adımları izlemeyi deneyin!

ReferansHaberler.com – aslında Yöntem Tutmak adres vekil Ücretsiz olarak çok kolay, aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *