Endonezya’da resmi olarak lanse edilen Xiaomi 12T HP, içerik oluşturucular için harika!

Bu son HP resmi olarak Endonezya’da piyasaya sürüldü Xiaomi 12T İnternet kullanıcıları giderek daha fazla bunun hakkında konuşuyor. Bu akıllı telefon, gerçekten satın almaya değer ilginç ve çeşitli özelliklere sahip olma ayrıcalığına sahiptir. Xiaomi series 12 telefonların fiyatı ne kadar? Meraklı, değil mi?

Hatta Xiaomi 12, belki de normal seriden daha ucuz fiyatından dolayı çeşitli sosyal medyada trend konu haline geldi ancak bu, bütçesi kısıtlı olanlar için oldukça faydalı.

HP Xiaomi 12T Endonezya, içerik oluşturucular için mükemmeldir

Xiaomi 12T
(Fotoğraf kaynağı: Xiaomi) Xiaomi 12T, Endonezya’da resmi olarak piyasaya sürüldü

ReferansHaberler.com – Görünüşe göre bu Xiaomi orta sınıf amiral gemisi cep telefonu, çok yüksek teknik özellikleri nedeniyle ülkedeki gadget severleri aldatmayı başardı. Tam dolu. artı ile MülkMülk Xiaomi’nin son 12 serisinde yer alıyor, herkesin satın almasını sağlıyor.

Xiaomi 12T’nin özellikleri

Bu cep telefonu, içerik oluşturucular ve diğerleri olarak günlük sürücüler veya iş ihtiyaçları için mükemmeldir. En yeni Xiaomi 12T Endonezya telefonuyla ilgilenen ve satın almak isteyenler için Marja News, bu en yeni akıllı telefonun teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşıyor.

özellikleri Cep telefonu Bu son Xiaomi, bazı çok ilginç özellikler sunduğu için oyun oynamıyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Xiaomi 12T’nin tüm özellikleri aşağıdaki gibidir:

Ekran: 6.7 inç LTPO2 AMOLED

Yonga seti: Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (4nm)

RAM ve dahili bellek: 8 GB / 8 GB / 12 GB, 128 GB / 256 GB / 256 GB

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 32 megapiksel geniş

Arka kamera: 50MP geniş, 48MP telefoto, 48MP ultra geniş

İşletim sistemi: Android 12

Kullanıcı arayüzü: MIUI 13

Pil: 4800 mAh, 67W hızlı şarjı destekler.

Diğer özellikler: parmak izi (ekranın altında, optik), NFC

Renk: siyah, koyu yeşil

akıllı telefonlar son Xiaomi 12T incelemesi çok iyi. Yani bu cep telefonu gerçekten almaya değer, temelde Xiaomi’den en son 12 serisi cep telefonunu alırsanız pişman olmayacaksınız.

Xiaomi 12T fiyatı

Fiyatın kendisi için bölgeye göre değişir, ancak pazar için aşağıdaki gibidir.

Endonezya’da Xiaomi 12T resmi fiyatı:

8 GB/128 GB versiyonu yaklaşık 7 milyon IDR’ye satılıyor.

256/8GB varyantı için yaklaşık 7,2 milyon IDR’ye satılıyor.

12/256 GB versiyonu için yaklaşık 7,4 milyon IDR’ye satılıyor.

Çeşitli çok ilginç özellikler sunarak, aynı zamanda Cep telefonu Xiaomi 12T’nin sunduğu fiyat ve özellikler çok iyi ve bu cep telefonu gerçekten almaya değer. için bile akıllı telefonlar Xiaomi 12T gsmarena’dan en son, çok iyi inceleme.

İster YouTube yorumcularından ister gadget severlerden olsun. Daha fazla paranız varsa, özelliklerine ve fiyatına bakmaktan zarar gelmez, kim bilir onu satın almakla ilgilenirsiniz?

son söz

Mükemmel cep telefonu olmayacak, orta sınıf amiral gemisi cep telefonu da olmayacak Xiaomi Hala birçok eksikliğin olduğu açıktır. Bununla birlikte, bu Xiaomi 12T cep telefonu, gadget’ları gerçekten makul fiyatlarla satın almak isteyenler için bir seçenek olabilir.

Evet, şarj cihazı, telefon kılıfı, termal cam, LCD, kullanılmış pil, adaptör vb. akıllı telefon aksesuarları almayı düşünenleriniz için aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar vb. hakkında en son haberleri almak için bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *