Endonezya’da piyasaya sürülmeye hazır olan Vivo X90 Pro, Mediatek’in en yeni yonga setini getiriyor!

Vivo kısa süre önce en son amiral gemisi ürününü piyasaya sürdü, özellikle değilse Vivo X90 profesyonel hanedan Bu akıllı telefon, özellikle restorasyona giren ve gerçekten bütçesi kısıtlı olanlar için gerçekten satın almaya değer çeşitli ilginç özelliklere sahiptir.

Bununla birlikte, birçok kişi hala HP’nin faydalarının neler olduğunu soruyor. Vivo X90 serisi bu mu? Ayrıca bu Vivo amiral gemisi de Dimensity 9200 yonga seti ile donatılmış, ilginç değil mi? Hadi, aşağıdaki incelemeye göz atın.

Vivo X90 Pro, Mediatek’in en yeni yonga setini getiriyor

Vivo X90 Pro
(Fotoğraf Kaynağı: Vivo) Fiyat ve Özellikler Vivo X90 Pro, en yeni Mediatek yonga setini kullanıyor

ReferansHaberler.com Son çıkan Vivo X serisi cep telefonu, oldukça yüksek teknik özellikleri nedeniyle yerli oyunseverleri yanıltmayı başarmış gibi görünüyor. Tam dolu. En son HP Vivo X serisinde bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesin onu satın almasını sağlayacak.

İster günlük kullanım için ister Genshin Impact gibi ağır oyunlar için olsun, her şey yüksek ayarlarda ezilebilir. Nasıl satın almak istersiniz? Cep telefonu Bu son Vivo X90 Pro? Marja News, bu en yeni akıllı telefonun teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşıyor.

Vivo X90 Pro teknik özellikleri

En yeni HP Vivo X serisi, bazı oldukça harika özellikler sunduğu için şaka olmayan teknik özelliklere sahiptir. Aslında, dolaşan birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Vivo X90 Pro’nun tüm özellikleri şu şekildedir:

Ekran: 6.7 inç AMOLED

Çipset: MediaTek Boyut 9200 (4nm)

RAM ve dahili hafıza: 128 GB 8 GB RAM, 256 GB 8 GB RAM, 256 GB 12 GB RAM, 512 GB 12 GB RAM

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 32 megapiksel geniş

Arka kamera: 50 MP geniş, 12 MP ultra geniş, 12 MP telefoto

İşletim sistemi: Android 13

Kullanıcı Arayüzü: Funtouch (Global), Origin OS 3 (Çin)

Pil: 4810 mAh, 120W hızlı şarjı destekler.

Diğer özellikler: parmak izi (ekranın altında, optik), NFC

Renk: siyah, kırmızı, mavi

akıllı telefonlar son HP Vivo X90 Pro gsmarena incelemesi çok iyi. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temelde en yeni Dimensity yonga seti ile Vivo X serisinin en son HP’sini satın aldığınıza pişman olmayacaksınız.

Vivo X90 Pro fiyatı

Her bölgeye göre fiyatın farklı olduğu doğrudur ama piyasa böyledir.

Vivo X90 Pro’nun resmi fiyatı:

8/256GB versiyonuna gelince, yaklaşık 12 milyon IDR’ye satılacak.

256/12GB versiyonu için yaklaşık 13 milyon IDR’ye satılacak.

512/12GB versiyonuna gelince, yaklaşık 14 milyon IDR’ye satılacak.

Çünkü çok ilginç özellikler de sunuyor. Cep telefonu Vivo X90 Pro, sunulan fiyat ve özellikler çok iyi ve bu cep telefonu, özellikle kısıtlı bir bütçeye sahip olanlar için gerçekten satın almaya değer.

için bile akıllı telefonlar En son Vivo X90 Pro gsmarena incelemeleri, ister YouTube incelemecilerinden ister gadget severlerden gelsin, çok iyi. Makul bir paranız varsa, bir göz atmaya çalışmaktan zarar gelmeyebilir. Özellikler Ve kim bilir, satın almakla ilgilenen fiyat.

son söz

Vivo X serisinin Pro versiyonuna ek olarak, Vivo markası bir normal versiyon daha yayınladı (Pro kelimesi olmadan). Sunulan özellikler Pro versiyonu kadar yüksek olmasa da, Vivo X90 profesyonel Bu, 2022’nin ortalarında satın alabileceğiniz araç tavsiyelerinden biri olabilir.

Evet, şarj cihazı, telefon kılıfı, termal cam, LCD, kullanılmış pil, adaptör vb. akıllı telefon aksesuarları almayı düşünenleriniz için aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar vb. İle ilgili en son haberler için, bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *