En yeni HP Oppo A17k, lüks ama ucuz bir HP satın almak isteyenler için bir çözüm!

En son HP yakında Endonezya’da resmi olarak piyasaya sürülecek rakip A17k İnternet kullanıcılarının giderek daha fazla ilgisini çekiyor. Bu akıllı telefon, gerçekten satın almaya değer ilginç ve çeşitli özelliklere sahip olma ayrıcalığına sahiptir. Oppo A17k’nin fiyatı ne kadar? Meraklı, değil mi? Hadi, aşağıdaki incelemeye göz atın.

Oppo A17k’nin lüks ama ucuz fiyatı ve özellikleri

Oppo A17k
(Fotoğraf kaynağı: Youtube FlashGadget) oppo a17k fiyatı ve özellikleri

ReferansHaberler.com – Giriş seviyesi HP rakip Spesifikasyonları oldukça eksiksiz olduğu için Endonezya’daki gadget severleri cezbetmeyi başarmış görünüyor. Bu Oppo A serisindeki özelliklerin yanı sıra, herkesin onu satın almasını sağlıyor.

İçerik oluşturucular ve diğerleri olarak günlük kullanım veya iş ihtiyaçları için. Oppo A serisiyle ilgilenen ve satın almak isteyenler için Marja News, bu en yeni akıllı telefonun teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşıyor.

Oppo A17k özellikleri

En yeni Oppo cep telefonunun teknik özellikleri, pek çok ilginç özellik sunduğu için şaka değil. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Vakit kaybetmeye gerek yok, incelemenin tamamını sonuna kadar görelim.

Oppo A17k’nin tüm özellikleri aşağıdaki gibidir:

Ekran: IPS LCD 6.5 inç

Yonga seti: MediaTek MT6765G Helio G35 (12nm)

RAM ve dahili bellek: 4 GB / 8 GB, 64 GB / 128 GB

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 5 megapiksel geniş

Arka kamera: 16 megapiksel geniş

İşletim sistemi: Android 11

Kullanıcı arabirimi: ColorOS 11.1

Pil: 4230 mAh

Diğer özellikler: MicroSD yuvası

Renk: siyah, mavi

akıllı telefonlar son Oppo A17k ile ilgili incelemeler çok iyi, bu yüzden bu cep telefonunun satın almaya değer olması şaşırtıcı değil, ancak en yeni giriş seviyesi telefon olan Oppo A17k’yi satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

Oppo A17k fiyatı

Her bölgeye göre fiyatın farklı olduğu doğrudur ama piyasa böyledir.

Endonezya’da Oppo A17k resmi fiyatı:

1. 64GB/4GB sürümü için yaklaşık 1,8 milyon IDR’ye satılıyor.

2. 128/6 GB versiyonu yaklaşık 2 milyon IDR’ye satılıyor.

Çünkü çok ilginç özellikler de sunuyor. Cep telefonu Oppo A17k, sunulan fiyat ve özellikler çok iyi ve bu cep telefonu gerçekten almaya değer.

için bile akıllı telefonlar Oppo A17k’nin en son incelemesi, ister bir YouTube yorumcusundan ister bir gadget aşığından olsun, oldukça iyi bir inceleme.

Makul bir paranız varsa, bir göz atmaya çalışmaktan zarar gelmeyebilir. Özellikler Ve fiyatı, kim satın almakla ilgilenir?

son söz

İyileşiyor ve gerçekten buna değer, Oppo markası özellikle değilse bile en son ürününü tekrar piyasaya sürüyor. rakip Oppo’nun markası olan A17k, ürünleri her zaman düşük fiyata sunuyor ancak akıllı telefonun özellikleri çok iyi.

Sağlanan teknik özellikler de çok iyi ve fiyatı bile çok cep dostu, bu yüzden daha iyi durumda olanlar için belki Cep telefonu Bu doğru seçim olabilir.Bu Oppo markasından bir cep telefonu satın almakla nasıl ilgileniyorsunuz?

Evet, şarj cihazı gibi akıllı telefon aksesuarlarını ve diğer ürünleri satın almak isteyenler için aşağıdaki bağlantıdan satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası). Shopee online mağazası ayrıca elektrik kuponları ve oyun şarjları gibi her türlü kupon ihtiyacını da sunuyor.

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Gadget’lar ve daha fazlası hakkında en son haberler için yakında görüşmek üzere…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *