En son HP Poco M5 ve Poco M5S Endonezya’da resmi olarak piyasaya sürüldü, fiyat henüz çalışmıyor!

Poco gadget markasını kim bilmiyor? Endonezya’daki hemen hemen tüm internet kullanıcıları, bu akıllı telefon markası Poco’nun her zaman çok ucuz bir fiyata sahip olduğunu bilmelidir. Poco kısa süre önce en yeni ürününü piyasaya sürdü poco M5 Ve poco M5’ler.

Poco’nun en yeni HP’si, çok ucuz bir fiyatla birlikte çok sayıda ilginç özelliğe sahip görünüyor, ancak teknik özellikler ucuz değil. HP özelliklerini ve fiyatlarını mı merak ediyorsunuz? poco Bu son, tam eveti gözden geçirelim.

Fiyat çok ucuz, Poco M5 ve Poco M5S Endonezya’da resmen piyasaya sürüldü

Poco M5
(Fotoğraf kaynağı: Poco) Poco M5 ve M5s serisi

ReferansNews.com – Değil poco En son çıkan cep telefonuyla Endonezya’daki piyasa fiyatına ulaşamayacaktı. Fiyat makul değil, özellikle sunulan özellikler de çok çekici olduğundan, birçok İnternet kullanıcısının Poco’dan en yeni HP’yi araması şaşırtıcı değil.

Poco, başından beri akıllı telefon kullanıcılarına her zaman farklı bir deneyim sunmuştur. Fiyatı diğer HP markalarının ortalamasından çok daha düşük olsa da, akıllı telefon özelliklerini karşılaştırırsanız Poco kaybetmez.

Yani, Poco M5 Poco markası tarafından yakında piyasaya sürülecek olan 5G, küresel gadget fiyat pazarında hasara yol açabilecek bir cep telefonu olarak şekilleniyor.

Poco M5 özellikleri

En yeni Poco M5 serisinin özellikleri, çok ilginç özellikler sundukları için şakaya gelmez.

Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var Cep telefonu Pek çok olumlu özelliği var, dolayısıyla internet kullanıcılarının da hevesinin yüksek olması şaşırtıcı değil.

Gecikmeye gerek yok, incelemenin tamamını sonuna kadar görelim.

Poco M5’in tam özellikleri aşağıdaki gibidir:

Ekran: 6.9 inç IPS LCD

Yonga seti: MediaTek Helio G99

RAM ve dahili bellek: 64 GB RAM 4 GB, 128 GB RAM 6 GB

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 16 megapiksel genişliğinde

Arka kamera: 64 MP geniş, 8 MP ultra geniş

İşletim sistemi: Android 12

Kullanıcı arayüzü: POCO için MIUI 13

Pil: 33W hızlı şarjlı 5000 mAh.

Diğer Özellikler: USB Type-C

Renk: güçlü siyah, mercan yeşili, poco sarısı

Akıllı telefonlar son Poco M5 5G yonga setinden ve incelemelerden çok iyi. Yani bu cep telefonunu satın almanız çok mümkün, temelde Poco M5 serisinden en yeni HP’yi satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

Poco M5 fiyatı

Doğru, fiyatın kendisi için bölgeden bölgeye değişir, ancak pazar için aşağıdaki gibidir.

Poco M5’in Endonezya’daki resmi fiyatı:

1. 4GB / 64GB varyantı için yaklaşık 2,7 lakh Rs’ye satılıyor.

2. 128/6 GB versiyonu 3 milyon dolar civarında bir fiyatla satılıyor.

Çünkü çeşitli ve çok ilginç özellikler sunuyor ve ayrıca Cep telefonu Poco M5’in sunduğu fiyat ve teknik özellikler çok iyi ve bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer.

için bile Akıllı telefonlar Poco M5 GSMrena’nın en son incelemesi, bir YouTube yorumcusu veya bir gadget sevgilisi olsun, çok iyi bir inceleme.

Orta derecede paranız varsa, ziyaret etmekten zarar gelmeyebilir Özellikler Ve fiyatı, kim onu ​​satın almakla ilgileniyor?

son söz

Daha istikrarlı ve satın almaya değer olan Poco markası, özellikle Poco M5 ve Poco M5s değilse en son akıllı telefon ürününü piyasaya sürdü.

Sağlanan özellikler de çok iyi, fiyatı bile çok makul, bu yüzden muhtemelen insanlar için daha iyi Cep telefonu Bu doğru seçimlerden biri olabilir. Bu Poco markasından HP satın almakla ne kadar ilgileniyorsunuz?

Evet, şarj cihazı ve diğer ürünler gibi akıllı telefon aksesuarlarını satın almak isteyenler aşağıdaki linkten satın alabilir (mağaza). her zaman takip et Referans Haberler Gadget’larla ilgili en son haberler ve daha fazlası için yakında görüşmek üzere…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *