Düşük fiyatları ve gerçekten iyi özellikleri ile öğrenciler için 5 dizüstü bilgisayar önerisi!

Ucuz bir dizüstü bilgisayar almak istiyorsanız, neden HP markasını almıyorsunuz? birkaç arasında Tavsiye dizüstü bilgisayarlar İle üniversite öğrencisi Bu HP markasından belki cebinize sığar ve sığar. Daha fazla uzatmaya gerek yok, gelin hep birlikte ucuz HP marka laptopların fiyat listesine bir göz atalım.

Düşük fiyatlarla öğrenciler için dizüstü bilgisayar önerileri listesi

Öğrenciler için dizüstü bilgisayar önerileri
(Fotoğraf kaynağı: HP) Öğrenciler için önerilen dizüstü bilgisayarların listesi

ReferansHaberler.com – Seviyeye giren öğrenciler için son Üniversite, elbette çalışmak için bir dizüstü bilgisayara ihtiyacın var Tez Hayır ama tezin maliyetinin de boşa gittiğini herkes biliyor.

Bu nedenle, teziniz üzerinde çalışmak için bir dizüstü bilgisayar almayı dikkatlice düşünmelisiniz. Teziniz için bir dizüstü bilgisayar satın almak istiyorsanız, belki bu HP dizüstü bilgisayar fiyat tavsiyelerinden bazıları referansınız olabilir.

Aşağıda, iyi teknik özelliklere sahip ve son sınıf öğrencilerinin ihtiyaçlarına uygun HP markalı öğrenciler için önerilen dizüstü bilgisayarların bir listesi bulunmaktadır.

1. HP 14 CK0115TU N4000

Bu HP laptopun fiyatı tamamen cebinizde, 3 milyon civarında bir fiyatı var. Yapmak dizüstü bilgisayarlar Satın almanız için çok uygundur, ayrıca sağlanan özellikler çok ilginçtir.

Ancak bu fiyata, bu dizüstü bilgisayarın yazı yazmak ve diğer hafif işler için harika olduğunu da biliyorsunuz. Bu nedenle 2022’de öğrenciler için dizüstü bilgisayar tavsiyelerinden biri de HP 14 CK0115TU’dur.

2. HP 14S-CF1046TU N4205U

Intel Celeron işlemciye sahip olmak, bu tür dizüstü bilgisayarları satın almanız için uygun hale getirir. Ayrıca 1 TB depolama alanı ile donatılmıştır, bu nedenle günlük aktiviteler için uygundur.

İşletim sistemi ile donatılmış pencereler 10 ve fiyatı 4 milyon aralığında olduğu için diğer markalara göre alınması oldukça uygundur. Bu nedenle, HP 14S-CF1046TU dizüstü bilgisayar da 2022’de öğrencilere yönelik dizüstü bilgisayar önerileri listesinde yer alıyor.

3. HP Pavilion X360 11-AB129TU

HP’den 3 milyon öğrenci için HP Pavilion X360 11-AB129TU dizüstü bilgisayar tavsiye listesi. Intel işlemci ile donatılmış Celeronlar Ve 4 GB RAM, bu dizüstü bilgisayar belge işleme ve tarama için mükemmeldir İnternet.

Fiyatına gelince, bu HP Pavilion X360 11-AB129TU dizüstü bilgisayar yaklaşık 3 milyona mal oluyor, ancak malların durumuna bağlı olarak fiyat daha yüksek veya tam tersi olabilir, daha ucuz olabilir.

4. HP 14S-DK1001AU Athlon 3050U

Nispeten hafif ve güzel görünüme sahip bu HP 14S-DK1001AU Athlon 3050U dizüstü bilgisayarı satın almanız önemle tavsiye edilir. Üstelik Fiyat ayrıca sağlanır Çok Karlar 4 milyon arasında değişmektedir.

Bu tür dizüstü bilgisayarlar giderek daha fazla üretiliyor Görünüm Birçok kişi tarafından, bu yüzden şimdi satın almanız size zarar vermez. 3 milyon öğrenciye yönelik dizüstü bilgisayar önerileri arasında HP 14S-DK1001AU’nun da yer aldığı söylenebilir.

5. HP EliteBook 840 G2 Ci5 Gen 5

Öğrenci ihtiyaçları için belki de bu HP EliteBook 840 G2 Ci5 Gen 5 dizüstü bilgisayar gerçekten tavsiye edilebilir. Ayrıca, eski bir okul tarzına sahiptir ancak tarzı vardır. Özellikler Güzel ve ince gövdesi, bu dizüstü bilgisayarı her yere taşımaya uygun hale getirir.

Bu laptop piyasada aşağı yukarı 5 milyon civarında fiyatlandırılıyor, her ne kadar nispeten daha pahalı olsa da HP tipinde. Elit Kitap 840, çok iyi özellikleri nedeniyle 5 milyonun altındaki öğrenciler için dizüstü bilgisayar önerilerimize de dahil edilmiştir.

son söz

Üniversite son sınıf öğrencileri tezleri veya final ödevleri üzerinde çalışmak için gerçekten bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyduklarından, belki bazı tavsiyeler dizüstü bilgisayarlar İle üniversite öğrencisi Ucuz bir fiyata bir dizüstü bilgisayar satın almak istiyorsanız, ancak teknik özellikleri hala iyiyse, referansınız olabilir.

Evet, komple bilgisayar ihtiyaçlarını, fare, klavye ve daha fazlasını satın almak isteyenler için aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Gadget’lar ve daha fazlası hakkında en son haberler için yakında görüşmek üzere…

Check Also

Ücretsiz proxy adresi almanın 7 yolu, bu adımları izlemeyi deneyin!

ReferansHaberler.com – aslında Yöntem Tutmak adres vekil Ücretsiz olarak çok kolay, aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *