Doğru kredi kartını kullanmanın 5 yolu, faturalarınız yığılmasın!

İlk kez bir kredi kartına sahip olabilecek çalışanlarınız için, o zaman akıllıca kullanmalısınız.

Bu nedenle haber kaynağı ipuçları ve nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verecektir. kart Geçerlilik Maliyetlerden tasarruf etmek için akıllıca.

Bu yöntemleri kullanırsanız günlük ihtiyaçlar için aylık harcamalar mümkün olduğunca minimize edilebilir. Bu sayede ödemelerindeki gecikmeler artmayacaktır.

Soru şu ki, kartı nasıl akıllıca kullanabilir ve aylık ücretlerden nasıl tasarruf edebilirsiniz? Merak etmeyin, hadi aşağıdaki incelemelere bakalım.

Faturalar yığılmasın, doğru kredi kartı nasıl kullanılır?

kredi kartı
(Fotoğraf kaynağı: Pixabay) Kredi kartı

ReferansNews.com Kredi kartları, işlemleri daha hızlı ve kolay hale getirmek için uzun süredir var olan nakit dışı ödeme araçlarından biridir.

Aylık harcamalarınızın artmasını istemiyorsanız akıllı kart kullanmalısınız.

Kartın nasıl kullanılacağına dair bazı ipuçları Geçerlilik Daha fazla tasarruf etmek için, bunlar nedir?

1. Gerektiğinde satın alın

Konsepte göre satın almaya kendinizi alıştırın. Nerede alışveriş yaparsanız yapın, alışveriş uygulamanız harcamalarınızı yönetmenize yardımcı olur.

Örneğin, evden bir koşu bandı satın almak için kredi kartı kullanmayı planlıyorsunuz. Fitness mağazasındayken, bir koşu bandı satın almaya odaklanın.

Alışveriş kavramına odaklanmak kolay değildir. Her zaman hırsı artıran bir ikna vardır Satın almak Sen.

Örneğin, hijyenik sandaletlerin reklamı bir al, bir bedava al şeklindedir. O şeyi almayı düşünüyorsanız, alışveriş planınıza geri dönün ve başka şeyler için paraya ihtiyacınız olduğunu bilin.

2. Nakit çekmekten kaçının

Kredi kartlarının avantajlarından biri de ATM’lerden nakit çekmek için kullanılabilmeleridir. Ancak, parlak giysiler giymemeye hazır olun.

Nedeni iptal Para Kredi kartlarından nakit paraya aylık %4-5 faiz oranı uygulanmaktadır. Bütçeniz yalnızca aylık ihtiyaçlar için yeterliyse, bu kesinlikle sizi ağırlaştıracaktır.

3. Daha fazla tasarruf etmek için her zaman kullanın

İş veya kişisel iş için sık sık şehir dışına çıkan bir çalışansanız, paradan tasarruf etmek için kredi kartı kullanabilirsiniz.

Örneğin, bir kart oluşturmak için havaalanı dinlenme salonu ödül tesisini kullanabilirsiniz. Yemek Havalimanında bulunan elit restoranda ücretsiz.

Bu yöntem aslında bir tüketici yaşam tarzı tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ancak, havaalanı lounge ödül olanakları olmayan premium bir restoranda yemek yemekten biraz daha iyi ve daha akıllıca.

4. Faturaları dikkatlice kontrol edin

Satın almak için kredi kartı kullandıysanız, kapınıza aylık bir hesap özeti gönderilecektir.

Bir tane olup olmadığını görmek için faturayı dikkatlice kontrol edin İşletme yaşamadığını

Eğer öyleyse, şikayette bulunmak için hemen kredi kartı yazıcınızın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

5. Faturaları her zaman tam olarak ödeyin

Aylık hak talebinizi düşmeden önce tam olarak ödemeye çalışın Hız. Bu taksitlerden daha iyi olacak.

Sadece bu değil, diğer ihtiyaçlarınız için de (tatil veya okul ücreti gibi) finansmanınızı aylık kredi kartı taksitleri ödeme endişesi duymadan yönetebilirsiniz.

son söz

Kredi kartı yapmak aslında çok kolay, direkt olarak ilgili bankaya gidip müşteri hizmetlerine söylemeniz yeterli.

Ah evet, iş ve diğerleri hakkında kitap satın almak isteyenler için lütfen buradaki çevrimiçi mağazaya göz atın (Satın alma bağlantısı).

okuduğunuz için teşekkürler Madde O zaman her zaman Haber Tavsiyelerini takip edin, çünkü bir milyon tavsiye bilgisi alabilirsiniz.

Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *