Corning Gorilla Glass 5 ile OnePlus Ace 2’nin 5 Avantajı, 2023’ün başlarında piyasaya çıkacak mı?

Birçok çeşidi bulunan Corning Gorilla Glass 5 korumasına sahiptir. faydalar oneplus as 2 Bu aslında bir dönüm noktası çünkü iyi özellikler sunuyor. Hatta birçok internet kullanıcısı bu cep telefonunu aramaya başladı.

Ayrıca tasarımı güzel ve çok modern ve bu cep telefonunu satın almak isteyen herkesi cezbedecek. Peki faydaları nelerdir? oneplus as 2 Bu Gelin, aşağıdaki makaledeki tüm tartışmaya bakın.

OnePlus Ace 2’nin avantajları nelerdir?

OnePlus Ace 2'nin Avantajları
(Fotoğraf kaynağı: OnePlus) OnePlus Ace 2’nin avantajı Corning Gorilla Glass 5’tir.

ReferansHaberler.com – Burada birkaç tane var. faydalar oneplus as 2 Bu cep telefonunu satın almadan önce bilmeniz gerekenler Görünüşe göre bu en yeni OnePlus cep telefonu, eksiksiz özellikleri nedeniyle Endonezyalı oyuncuları kandırmayı başardı.

Corning Gorilla Glass 5 koruması

Corning Gorilla Glass 5 ile birlikte geldiği için faydalar oneplus as 2 Bu bile çok hızlı bir performans. Şık ve kompakt tasarımı bile gadget severlerin gözünde çekici.

En yeni HP OnePlus Ace 2’deki özellikler nedeniyle, herkesin onu satın almasını sağlar. İster günlük kullanım için, ister iş ihtiyaçları için, TikTok içeriğinin ve diğerlerinin yaratıcısı olarak.

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 yonga seti

özellikleri Cep telefonu En yeni OnePlus, bazı oldukça harika özellikler sunduğu için oyun oynamıyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

– Ekran: 6.7 inç OLED ekran

– Yonga seti: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1

– RAM ve dahili hafıza: 128 GB 8 GB RAM, 256 GB 8 GB RAM, 256 GB 12 GB RAM, 512 GB RAM 12 GB

– SIM kart: iki nano SIM kart

– Ön kamera: 16 megapiksel geniş

– Arka Kamera: 50MP AF Geniş, 8MP Ultra Geniş, 2MP Makro

– İşletim sistemi: Android 13

– Kullanıcı arayüzü: OnePlus işletim sistemi

– Pil: 5000 mAh, 100W hızlı şarjı destekler

– Diğer özellikler: USB Tip C, NFC

– Renk: siyah, OnePlus beyazı

Fiyatı 5 milyon

biri faydalar oneplus as 2 Nispeten ucuz bir fiyata bulunur. Yani bu cep telefonu gerçekten satın almaya değer, temelde bu en yeni orta sınıf cep telefonunu satın alırsanız pişman olmayacaksınız.

– 8GB/128GB varyantı için yaklaşık 5 milyon IDR’ye satılıyor.

– 8/256 GB versiyonu yaklaşık 5,4 milyon IDR’ye satılıyor.

– 12/256 GB versiyonu için yaklaşık 5,6 milyon IDR’ye satılıyor.

– 512/12 GB versiyonu yaklaşık 5,9 milyon IDR’ye satılıyor.

Zaten bir OLED ekran

Çünkü fiyat çok cep boşaltmaz, o kadar. faydalar oneplus as 2 Bu Nispeten cazip fiyatının yanı sıra sunulan özelliklerle, bu cep telefonu gerçekten netizenlerin dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

OnePlus’ın bu orta sınıf telefonu, iyileşmekte olan ve gerçekten bir akıllı telefon için bütçeden tasarruf etmek isteyen insanları cezbetmeyi başardı. Bu cep telefonu bile özelliklerinde çeşitli avantajlara sahiptir.

Hızlı şarj 100 watt

biri faydalar oneplus as 2 Bir diğer husus ise iyi yorumlar aldığı için gadget severleri alt edebiliyor olması. Ayrıca sunulan fiyat da çok ucuz yanlış arkadaşlara çok yakışmış değil mi?

OnePlus Ace 2’nin en son girişi, özellikler oldukça eksiksiz olduğu için Endonezya’daki gadget severleri cezbetmeyi başardı. Bu en yeni cep telefonunda bulunan özelliklerin yanı sıra, herkesi onu satın almaya ikna edecek.

son söz

Çünkü onlardan çok var faydalar oneplus as 2 Artık akıllı telefonu bile olmayan müşterilere sunuluyor. Buna ne dersiniz, OnePlus’tan en yeni cep telefonunu satın almak ister misiniz?

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *