Çocuk doktoru olan Ye Shi Lan’ın hikayesi olan Indo Sub 2022 ile Çin draması Hi Venus’u izleyin!

REFERRALNEWS.com – Hadi Hintçe Altyazılı Çin Draması Salaam Zareh’i İzleyin 2022 şimdi çünkü çok ilginç bir hikayesi var ve içinde ünlü aktörler ve aktrisler de oynuyor.

Üstelik bu, her karakter için benzersiz bir hikayeye sahip bir dizi, bu yüzden bu dizinin sosyal medyada trend olması şaşırtıcı değil.

Indo Sub 2022 ile Çin Draması Hi Venus’u İzleyin

Hintçe Altyazılı Çin Draması Salaam Zareh'i İzleyin
Çocuk doktoru olan Ye Shi Lan’ın hikayesi Indo Sub 2022 ile Çin draması Hi Venus’u izleyelim (Fotoğraf Kaynağı: IMDb)

Ne için bekliyorsun? Hintçe Altyazılı Çin Draması Salaam Zareh’i İzleyin 2022 şu anda çünkü hikaye çok iyi ve her karakterin farklı bir çatışması var.

Çocuk doktoru olan Ye Shi Lan’ın hikayesi

Çünkü oyuncular çok iyi oynuyor. Hintçe Altyazılı Çin Draması Salaam Zareh’i İzleyin 2022 daha ilgi çekici ve yüreklere dokunan bir atmosfer olacak.

Bir çift düşman arasındaki aşk hikayesi, son Çin drama dizisi Salam Nahid’de güzel bir şekilde sunuluyor. Yönetmen Wang Zheng.

Başarılı drama Ultimate Note’da Wu Shi’yi canlandıran Joseph Zeng Shun Shi, sakin ve kendine güvenen hastane müdürü Lu Zhao Shi’yi canlandırıyor.

Çin draması Salam Venus’ün özeti

Eğer istersen Hintçe Altyazılı Çin Draması Salaam Zareh’i İzleyin Özet 2022, Taoyuan Köy Kliniğinde bir çocuk doktoru olan Ye Shi Lan’ın (Liang Jie) hikayesini anlatıyor.

Lu, yanlış bir şekilde Zhao Shi’yi (Joseph Zeng) insanları parasız dolandıran bir uyuşturucu satıcısı olmakla suçlar. Bu yanlış anlaşılma, ilişkilerinin kötü bir şekilde başlamasına neden oldu.

Lu Zhao Shi aslında Ye Shi Lan’ın çalıştığı kliniğin bulunduğu hastane olan Anxing Hastanesi’nin yeni müdürüdür.

Son zamanlarda ortaya çıkan gerçekler

Bu gerçek An Shi Lan’ı çok şaşırttı, özellikle hastaneye döndüğünde yeni müdür yardımcısı olarak atandı.

Hastalar ve hastanelerle çeşitli sorunlar yaşadıktan sonra Lu Zhao Shi ve Ye Shi Lan, birbirlerinin güçlü yanlarına şaşırdılar ve aşık olmaya başladılar.

Aile geçmişi

Zengin bir aile geçmişi ve başarılı bir kariyer ile. Bu arada, Ebedi Aşk üçlemesinde Ku Tan Er’i oynayan Liang Ji, güzel, bağımsız ve nazik ama açık sözlü bir doktor olan Ye Shi Lan’ı oynuyor.

Çince çevirisi “I May Have Met a Savior” olarak bilinen bu drama dizisinin hikayesi Wang Xiongcheng tarafından yazılmıştır.

Zhou Zihan, Li Linfei ve Yan Zijian da dahil olmak üzere bir dizi yardımcı sanatçı dahil oldu.

İlgili aktörler

Bu dizinin oyuncuları:

– Joseph Zeng Shun Shi (Lu Zhao Shi) olarak

– Liang Ji (Ye Shi Lan) olarak

– Zhou Zihan (Lin Kaiwen) olarak

– Li Lin Fei (Yao Jia Jia) olarak

– Yan Zixian (Su Xiaoyang) olarak

son söz

Eğer istersen Hintçe Altyazılı Çin Draması Salaam Zareh’i İzleyin 2022, sonra resmi yayın platformunda canlı izleyin, tamam mı? Bu dramanın yapımında yer alan tüm taraflara zarar vermemek için.

Ancak film veya dizi izlerken de doğru kıyafetleri giymelisiniz değil mi? İyi ve benzersiz bir Kore dizisi temalı kıyafet satın almak isteyenler için buradan satın alabilirsiniz (aksesuar satın al).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Güle güle…

Check Also

Indosub ile Drama Crush in Romance 16. Bölüm izle Hong ve Chi Yeol neden mutlu?

REFERRALNEWS.com – Hadi Crash Course in Romance 16.Bölüm izle Indo Sub şu anda çok ilginç …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *