Çin Draması Boss and Me with Indo Sub (2014), Kan bağışladıktan sonra Cinderella’nın Kraliçesi Olun!

REFERRALNEWS.com – Hadi Hint esintileri taşıyan Çin draması Raees and Me’yi izleyin Şimdi, çünkü çok ilginç bir hikayesi var ve tanınmış aktörler ve aktrisler de rol alıyor.

Üstelik bu, her karakter için benzersiz bir hikayeye sahip bir dizi, bu yüzden bu dizinin sosyal medyada trend olması şaşırtıcı değil.

Nonton Drama China Boss ve Me Sub Indo (2014)

Hint esintileri taşıyan Çin draması Raees and Me'yi izleyin
Çin draması The Boss and Me with Indo Sub’u (2014) izleyelim, yani kan bağışından sonra Külkedisi (Fotoğraf Kaynak: IMDb)

Ne için bekliyorsun? Hint esintileri taşıyan Çin draması Raees and Me’yi izleyin şu anda. Çünkü hikaye çok iyi ve her karakterin farklı bir çatışması var.

Bu nedenle Kraliçe Külkedisi Serella’nın kan bağışı

Çünkü oyuncular çok iyi oynuyor. Hint esintileri taşıyan Çin draması Raees and Me’yi izleyin Bu yüzden daha ilginç ve kalbin Joe tarafından ele geçirilmesini sağlıyor.

Zengin ve fakir arasındaki aşk hikayeleri sık sık yaşanmıştır, buna Külkedisi hikayesi diyebiliriz.

Bu gerçekten sıradan bir çalışan olan ancak patrondan daha fazla ilgi gören Shan Shan’ın başına geldi.

Çin draması The Boss and Me’nin özeti

Eğer istersen Hint esintileri taşıyan Çin draması Raees and Me’yi izleyin Sinopsis Hikaye, Çin’deki dev bir şirketin varisi ve başkanı olan Feng Teng hakkındadır.

Shan Shan, Feng Teng’in küçük kız kardeşi olduğu ortaya çıkan Feng Yu’nun kan bağışçısı olur. Feng Teng, kız kardeşinin nadir kanından dolayı şirkette Shan Shan’ı işe almaya karar verir.

Başlangıçta sadece sıradan bir çalışan olan Shan Shan’ın hayatı, patronun sık sık yiyecek göndermesiyle değişti.

Masumiyetlerinin doğası

Feng Teng, Shan Shan’ın odasından çatıda öğle yemeği yerken sık sık gizlice izler. Masumiyetlerinin, umursamazlıklarının ve sakarlıklarının kalbini ele geçirebileceğini kim düşünebilirdi?

Sonra Feng Teng öğle yemeği gönderir ve Shan Shan’ı şişmanlatmak için odasında birlikte yemek yerler. Feng Teng ayrıca sık sık şakalar yapar, korkutur ve isteklerinin reddedilmemesi için kararlı davranır.

Feng Teng ve Shan Shan resmi olarak çıkıyor ve Feng Yu tarafından destekleniyor.

uzak ilişkiler

Ne yazık ki, Feng Teng’in çocukluğundan beri en iyi arkadaşı olan Li Shu’nun gelişiyle ilişkileri kesintiye uğrar. Li Shu ikisini ayırmaya çalışır, Li Shu sık sık Shan Shan’ı insanların önünde utandırır.

Feng Teng, ikisi bir araya gelene kadar en iyi arkadaşları Zheng Chi ve Li Shu’yu eşleştirmeye çalışır.

İkisi arasındaki ilişki pek iyi gitmez, Zheng Chi, Li Shu’nun hala Feng Teng’e aşık olduğunu fark eder. Zheng Chi’ye aşık olan Li Shu, yanında başka bir kadın görünce kendini ihanete uğramış hisseder.

İlgili aktörler

Bu dizinin oyuncuları:

– Zhang Han, Feng Teng rolünü oynuyor

– Zhao Liying, Zhou Shan Shan rolünü oynuyor

– Huang Ming, Zheng Chi’nin rolünü oynuyor

– Li Chengyuan, Yuan Li Shu rolünü oynuyor

– Zhang Yang Guo Er, Feng Yue rolünü oynuyor

Bai Ke Lee, Yan Qing rolünü oynuyor.

son söz

Eğer istersen Hint esintileri taşıyan Çin draması Raees and Me’yi izleyin, ardından doğrudan resmi akış platformunda izleyin, tamam mı? Bu dramanın yapımında yer alan tüm taraflara zarar vermemek için.

Ancak film veya dizi izlerken de doğru kıyafetleri giymelisiniz değil mi? İyi ve benzersiz bir Kore dizisi temalı kıyafet satın almak isteyenler için buradan satın alabilirsiniz (aksesuar satın al).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Güle güle…

Check Also

Indosub ile Drama Crush in Romance 16. Bölüm izle Hong ve Chi Yeol neden mutlu?

REFERRALNEWS.com – Hadi Crash Course in Romance 16.Bölüm izle Indo Sub şu anda çok ilginç …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *