Çek ödemesini kolaylaştırmak için MSME sosyal yardım çek programı

Şu anda küçük ve orta ölçekli işletmeler için sosyal yardım yararlanıcıları ödeme durumunu buradan kontrol edebilir. Başvuru MSME yardımını kontrol edin. Ancak yine de bu yöntemi bilmeyen pek çok paydaşın olduğu ortaya çıkıyor. Aslında, yararlanıcılar bu hizmetle çevrimiçi olarak yardım verisi ödemelerini izleyebilirler. Hükümet aslında MSME girişimcilerine yardımı teşvik ediyor.

Hele ki böyle bir pandemi döneminde. Ekonomik sektör çok zayıf olduğunda ve insanların satın alma gücü düştüğünde. Bu yardım, küçük ve orta ölçekli işletmelerin faaliyetlerini sürdürmelerine yardımcı olabilir. Hükümet de var BRI ve BNI gibi bankalarla işbirliği Bu fonları burada ödemek, nasıl kontrol edileceğidir.

1. Programları indirin veya web siteleri aracılığıyla erişin

Daha önce yazıldığı gibi, hükümet bu fonları dağıtmak için bankayla işbirliği yaptı. Bu nedenle sosyal yardım alanlar, MSME sosyal yardım çek uygulaması ve bankanın sağladığı platform aracılığıyla fonların ödeme sürecini kontrol edebilirler.

Yararlanıcılar elektronik formu BRI veya BNI Bank’tan indirebilir. Ancak, yararlanıcı yeni bir uygulamayı yeniden indirmek istemezse. Erişim, elektronik form web sitesine erişim yoluyla mümkündür. BRI veya BNI gibi ödeme bankasına karşılık gelen elektronik formu girmeniz yeterlidir.

2. NIK numarasını girin

MSME sosyal yardım çek başvurusu ve web sitesi erişiminde bir metin sütunu vardır. Sütun, yararlanıcının kimlik kartında girilen NIK numarasıyla doldurulur. Sonra altta başka bir sütun olacak. Bu alan, yukarıdaki doğrulama kodunu girmek için kullanılır. Bu model bir captcha kodu gibidir, bu yüzden girilmesi çok kolaydır.

3. Sorgulama sürecini başlatın

Girilen NIK doğru olduktan sonra girilen doğrulama kodu da doğrudur. Yararlanıcılar, işlem düğmesine tıklayarak işleyebilir soruşturma UMKM sosyal yardım çek uygulaması aşağıdadır. Daha sonra daha fazla bilgi için bekleyin.

NIK, sistem tarafından tanınacaktır. Yararlanıcı zaten bir sosyal yardım alıcısı olarak kayıtlıysa. İşlemin sonunda hemen ekranda görünecektir. Ödeme durumu da sayfada yer alacaktır. Ödeme işlemi tamamlanırsa, yararlanıcı fonları geri çekebilir.

4. En yakın Canaling Bank şubesini ziyaret edin

İnceleme sürecindeki durum yeşilse ve fonlar ödenmişse. Sosyal yardım alanlar en yakın banka şubesine gidebilirler. Seçilen kanal bankasına göre, ya BRI ya da BNI. Doğrulama aracı olarak içe aktarılan orijinal NIK uyumlu e-KTP’yi getirmeyi unutmayın.

Bazı banka şubelerinde, Kanalizasyon Bankası’nda hesabı olmayanlar için sorumluluk yazısı ve hesap açma formu eklenmesi gibi özel düzenlemeler bulunmaktadır. Ancak bu belgelerin eksiksizliğini talep etmeyen banka şubeleri de bulunmaktadır. Hazırlıklı olmak iyidir. Çünkü bazen ihtiyaç duyulur.

5. Para çekme ve çekme

Faydalanıcılar fonlarını doğrudan bankanın şubeleri aracılığıyla çekebilirler. Ayrıca, yararlanıcının ATM’den çekebilmesi için ATM kartına para da yerleştirilebilir. Kullanıcı ATM kartını önceki MSME sosyal yardımından almışsa, para zaten sahip olduğu hesap numarasına yatırılacaktır.

Ödemeyi kontrol etmek için MSME sosyal yardım çek uygulamasını bu şekilde kullanabilirsiniz. Bu uygulama sadece inceleme için kullanılıyor, evet. Bu arada, doğrudan ödeme için yararlanıcıların yine de evlerinin yakınındaki Kanali Bank şubesini ziyaret etmeleri ve verileri doğrulamaları gerekiyor.

Ayrıca okuyun: Sosyal Yardım Hibe Programı ile kolayca başvuruda bulunun

Check Also

Yeni Instagram Özelliklerinin Nadiren Konuşulan, Ünlülerin Bilmesi Gereken 5 Zayıf Noktası!

Yakın zamanda güncellenen Instagram’ın yeni özelliklerinin birçoğunun Twitter’ınkiyle neredeyse aynı olduğu ortaya çıktı. Ancak, birçok …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *