Bunlar 5 Bilişim Mühendisliği İşi ve Maaşları, Bir Bakın!

Konuşma dünyasını takip etmek için bir alan seçmek bağımsız olarak yapılamaz. kazayla. Bu alanı seçtikten sonra sonradan pişman olmamanız için birçok şey düşünülebilir. Teknolojinin olduğu gibi sunulduğu modern çağda bilişim alanı pek çok kişi tarafından rağbet görmektedir. Aşağıda bilişim mühendisliğinin kariyer olanakları ve bu sektörde bir alan seçerken dikkate alınabilecek maaşlardan bahsedeceğiz:

1. Ön Uç Geliştirici

Bilişim mühendisliği alanından bu işte meslek seçen pek çok kişi var. Bir ön uç geliştirici, genellikle kullanıcılar tarafından kullanılan uygulamaları tasarlamaktan sorumludur. Bunun gibi işler aslında çok umut verici çünkü herkes bu alanda bir uygulama tasarlama yeteneğine sahip değil. özel yeteneklere sahip

Bilgisayar mühendisliği ve maaş konusunda gelecek vadeden bir kariyer elde etmek isteyenler bu işi takip edebilirler. Genellikle bir ön uç geliştirici tarafından yapılan görevlerden bazıları tasarım, CSS, JavaScript ve HTML kodlarına göre. İşte BT kariyer görünümünün ve gelecekteki maaşların nasıl görüneceğinin cevabı.

Bu bileşenlerin daha sonra aşağıdaki gibi bir programda bulunması: İnternet sitesi hangi diğer kullanıcılar erişebilir. Bunun gibi işler çok umut vericidir çünkü tüm işler için bir program tasarlama yeteneği gereklidir, böylece brüt gelir 6 ila 10 milyon rupi arasında olur.

2. Güvenlik sistemi

Tabii ki, bir işletmenin kendisinin sürekliliğini korumak için korunması gereken birkaç şey vardır. Bu durumda genellikle bir şirketin de özellikle teknoloji alanında güvenliğe ihtiyacı vardır, bu yüzden bunu halletmek için bir güvenlik sistemine ihtiyaç vardır.

Güvenlik sistemi olarak iş, şirketin bilgi güvenliği sisteminin oluşturulması ve izlenmesi ile ilgili olacaktır. Bu işten elde edilen gelir genellikle 5-8 milyon rupiye ulaşıyor. Bilgisayar mühendisliği ve hukuk alanındaki kariyer beklentilerinin birçok öğrenci tarafından sorgulanması şaşırtıcı değildir.

3. Tam Yığın Geliştirici

Tam kapsamlı geliştirici olarak kariyer yapmak isteyenler, mezunlarla aynı teknik becerilere sahip olmalıdır. teknik Bunun gibi bilişim işleri çok umut verici çünkü bir Full Stack Developer uygulamayı bir bakış açısıyla yönetiyor. ön kısım Ve İçeri Bu alanda çalışan bir kişi, sistemin çeşitli yeteneklerine de hakim olmalıdır. Mühendislik hakkında dahil sunucu Değil Veri tabanı.

Tam yığın geliştiricinin sahip olması gerektiği için herkes bu alanda kariyer sahibi olamaz. tatmak Teknolojide bu iş, en son gelişmeleri bulmak için deneyimle dengelenmesi gereken yaratıcılık ve yenilik gerektirir. Nitelikli becerilerle, bu iş 5 ila 13 milyon rupi üretebilir.

4. Sistem analisti

Bu işte analitik becerilere ihtiyaç vardır. Sistem analisti daha sonra bir işletmedeki sorunları çözmek için gereken programları yönetecektir. Bu iş ayrıca, yönetilen işletmeye bağlı olarak 5 ila 8 milyon rupi arasında büyük bir gelir sağlayabilir. Bu çalışmada gerçekleştirilen görevler, kendi aralarında haberleşen işletmede uygulanan sistemin analizi ile de ilgili olacaktır. Müşteri ve şirket

5. Arka Uç Geliştirici

Back End Developer olarak çalışmak, Front End Developer olarak çalışmaktan biraz farklıdır. Bir kişi Back End Developer alanında bir işe sahip olmayı seçerse, genellikle sitenin arka ucuyla ilgili her şey, örneğin: Veri tabanı, Ve sunucu hangi bir de bağlanır İnternet sitesi. Ayrıca JavaScript, Ruby, Python, PHP ve diğerleri gibi bir programın farklı sistemlerini anlama becerisi gerektirir.

Bu kariyere devam eden bilgisayar mühendisliği mezunları için. Bir Back End Developer ayrıca 6 ila 10 milyon rupi arasında değişen bir çok gelir elde edebilir. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, özellikle bilgisayar mühendisliği mezunları gibi yeteneklere sahip bu pozisyon için işe alım yapan birçok şirket var.

Bu bilgi, referans olarak bilişim mühendisliği ve hukukunun kariyer geleceği ve bu bölümde bir alan seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkındadır. Bilişim mühendisliği aslında teknolojik gelişmişliği vurgulayan modern çağda büyük kariyer fırsatları elde etmek için çok uygundur. Bu alanda bir alan seçmek de becerilerinizi veya yeteneklerinizi güçlendirmek için çok faydalı olacaktır. Yetenekler Özellikle teknoloji alanında daha sonra çalışırken faydalı olmak.

Ayrıca okuyun: SBMPTN Bilim ve Teknoloji Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Hadi Öğrenelim!

Check Also

17 Ağustos 2023’te törenin yapılması ve uygulanması, Endonezya Cumhuriyeti Bağımsızlık Günü için prosedürler!

REFERRALNEWS.com – Gündem 17 Ağustos 2023’te törenin yapılmasına ilişkin prosedürler Her yıl Endonezya Cumhuriyeti’nin Bağımsızlık …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *