Bir günde 1 milyon izleyiciye ulaşabilen film Devil’s Slave 2 hakkında 5 gerçek.

Pengabdi Setan 2 Komünyon’un yazarı ve yönetmeni olarak Pengabdi Setan 2 Komünyon’u ilk filmden biraz farklı bir duyguya sahip olacak. Ayrıca, çok Gerçek Hizmetçi şeytan 2 hangisi açıklanmadı.

Bu ikinci filmi izleme deneyimi daha sonra daha heyecanlı ve korkutucu olacak. İpucu, onu sevenler için türler Endonezya korku ve gerilim içeren şeyler, bu filmi kaçırmayın.

Günde bir milyon izleyiciye ulaşan Stan’s Slaves 2 filmi hakkında gerçekler

Şeytan'ın Hizmetkarı Gerçekleri 2
(Fotoğraf Kaynak: Disney + Hotstar) Joko Anwar’ın gizem dolu filmi The Devil’s Slave 2 Hakkında Gerçekler

ReferansHaberler.com – Devam Hyde film Öncelikle Komünyon Pengabdi Setan 2’de ilk filmde çok ünlü olan anne figürünün yer alması muhtemel. İşte milyonlarca kez izlenen film Stan’s Slaves 2 hakkında bazı gerçekler.

1. Anne formunun tekrar sunulması

Anne figürü tasvir edilmiştir. Şekil En korkunçları kadar en korkunçları da bu filmde olacak. İzleyiciler bu ikinci filmi izlerken elbette unutamayacakları bir heyecan ve deneyim yaşayacaklardır.

Peki daha ne duruyorsunuz, farklı bir heyecan ve deneyim yaşamak istiyorsanız hemen Pangabadi Stan 2: The Subscription’ı izleyin. Yani Pengabdi Setan 2’nin ilk gerçeği yine bir anne figürü sunmak.

2. Birçok sahne çok korkutucu

Barda filminin fragmanı şeytan İkincisi resmi olarak Rapi Films YouTube kanalında yayınlandı. Sadece fragmandan Joko Anwar’ın son filmindeki terörü ve terörü görebilirsiniz.

Bazı yeni oyuncuların dahil olmasına rağmen, atmosfer çok gergin. Korku türünü ve benzerlerini gerçekten sevenler için 2. Satan’s Slave’i kaçırmak çok yazık olur.

3. Disney + Hotstar yayın platformunda zaten yayınlandı

Birçoğu hala tam olarak ne zaman olduğunu soruyor Hizmetçi Şeytan Komünyonu Endonezya’daki tüm sinemalarda gösterilecek mi? Bunu soranlara belki de film afişlerindeki küçük tanıtım detaylarını okumayı sevmeyen iki kişiden birisiniz.

Fragmanda ikinci filmin 4 Ağustos 2022’de vizyona gireceği de belirtiliyor. Satan’s Slave 2’nin heyecanını ve hikayesini kaçırmak istemiyorsanız, onu izlemekten asla zarar gelmez. film Bu değil mi?

4. Çekim için kullanılan yatak çok korkutucu

Sinopsis Pengabdi Setan: 2 Komünyon, başarısız olmalarına neden olan kazadan kendilerini kurtarmayı başarmalarından birkaç yıl sonrasını anlatır. Şekil Anne ve en küçük Len.

Sonra hayatta kalanlar Rainey ve kardeşleri dairede kalmaya karar verdiler. Çünkü onlar o eve inanıyorlar. yığın Büyük olasılıkla, var olan korkunç dehşetten kurtulacak.

5. Sürekli devam eden korku üstüne korku

Joko Enver’in Devil’s Slaves 2’deki gerçeği, apartmanların her zaman insanlarla dolu olmasıdır, bu yüzden yardım isterlerse, her zaman yardım edecek bir komşu vardır. Mevcut Ve yardım isterlerse onlara yardım etmeye hazırdır.

Bu nedenle, dairelerin özel evlerde veya sitelerde yaşamaktan kesinlikle daha güvenli olduğuna inanıyorlar.

Ancak apartmanda tatsız olaylar da meydana geldi, peki bunların tam hikayesi nedir? Bunun cevabını elbette 2. Şeytanın Kölesi filminde bulabilirsiniz.

son söz

Pengabdi Setan 2 Cemaat filmi ince bir fark sunacak korku Bu eğlenceli ve hatta daha korkutucu. Hatta şeytanın kulları hakkında açığa çıkmamış gerçekler var, belki üçüncü bir devam filmi gelir.

Ancak film veya dizi izlerken de doğru kıyafetleri giymelisiniz değil mi? İyi ve benzersiz bir korku temalı kıyafet satın almak isteyenler için buradan satın alabilirsiniz (aksesuar satın al).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Hoşçakal…

Check Also

Yeni bir sorunla Indo Sub Sub, Choi Chi Yeol ile romantik bölüm 3’te Crash Course’u izleyin!

ReferansHaberler.com – Hadi izlemek çökmeler periyot bu Aşk hikayesi Bölüm 3 Indo Sub şu anda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *