Asus’tan çok ilginç bir katlanır dizüstü bilgisayar olan Zenbook 17 Fold’un fiyatları ve özellikleri!

Havalı bir katlanır dizüstü bilgisayar satın almak istiyorsanız, neden Asus Zenbook 17 Fold’u almıyorsunuz? Birçok insan ne kadar diye soruyor? Zenbook’lar 17 katlamak Fiyat Endonezya’da resmi olan nedir ve tüm özellikler nelerdir?

o zaman ne kadar Zenbook’lar 17 katlamak Endonezya’daki resmi fiyat ve tüm özellikler nedir? Tartışmanın tamamını merak ediyorsanız, aşağıdaki makaledeki incelemeye bakalım.

Asus katlanır dizüstü bilgisayar, Zenbook 17 Fold’un fiyatı ve özellikleri

Zenbook'un 17 katı fiyat
(Fotoğraf: Asus) Zenbook 17 Fold, Asus’tan çok ilginç bir katlanır laptop

ReferansHaberler.com – Havalı bir katlanır dizüstü bilgisayar satın almak istiyorsanız, Asus Zenbook 17 Fold’u satın almanızda yanlış bir şey yok. Aşağıdaki gibi Zenbook’lar 17 katlamak Fiyat Ve diğer dizüstü bilgisayarlara ait olmayan eksiksiz özellikler.

Zenbook 17 Fold fiyatı ve özellikleri

Zanbook dizüstü bilgisayarlar 17 katlamak Özellikler Şaka yapma. Çünkü bu avantajlardan biri Zenbook’lar 17 kat özelliklerde de mevcuttur. Aslında, bu dizüstü bilgisayar hakkında birçok inceleme ve bilgi çok olumluydu.

Zenbook 17 Fold’un tüm özellikleri aşağıdadır:

– İşlemci: Intel Core i7-1250U işlemci (12M önbellek, 4,7 GHz’e kadar, 2P+8E çekirdekler) ile donatılmış Intel Evo platformu

– RAM: 16 GB LPDDR5

– Grafikler: Intel Iris Xe Grafikleri

– Ekran: 17,3 inç (2560 x 1920 piksel) FOLED 4:3 en boy oranı, 0,2 ms tepki süresi, 500 nit maksimum parlaklık, %100 DCI-P3 renk gamı, 1000000:1, VESA onaylı

– Depolama: Performanslı 1 TB M.2 NVMe PCIe 4.0 SSD

– Bağlantı: Wi-Fi 6 (802.11ax) (çift bant) 2*2 + Bluetooth 5

– Web kamerası: IR işlevli 5.0 megapiksel kamera

– Ses: Akıllı amfi teknolojisi, dahili hoparlör, dahili mikrofon, sertifikalı Harman/Kardon ses sistemleri

– Boyutlar: 37,85 x 28,76 x 0,87 ~ 1,29 cm

– Ağırlık: 1,5 kg

– İşletim sistemi: Windows 11 Home

– Renk: teknik siyah

Asus Zenbook 17 Fold serisi dizüstü bilgisayarın ilk katlanır dizüstü yeniliği olduğu inkar edilemez. Dolayısıyla, avantaj Zenbook’lar 17 katlamak Fiyat Ve şartname çok tamamlandı.

Pek çok insan dizüstü bilgisayarların aslında katlandığını veya katlandığını düşünmez. Bu nedenle, bu katlanır dizüstü bilgisayar, netizenler ve gadget incelemecileri tarafından övüldü. Çünkü eşsiz ve parlak bir fikri var.

Zenbook’un fiyatı 17 kat

Fiyat diğer markalarla rekabet edebileceğinden, buna değer mi? Zenbook’lar 17 Endonezya’daki resmi fiyata kadar mı? Fiyatın kendisi için bölgeye göre değişir, ancak pazar için aşağıdaki gibidir.

Zenbook 17 Fold’un Endonezya’daki resmi fiyatı aşağıdadır:

– Intel Core i7-1250U işlemci sürümü için yaklaşık 49 milyon IDR’ye satılıyor.

En yeni Asus Zenbook 17 Fold dizüstü bilgisayar gerçekten iyi özelliklere sahip ve çok cazip bir satın alma. faydalarına göre Zenbook’lar 17 katlamak Bu, diğer dizüstü bilgisayarlara kıyasla çok fazla.

Markanın en yeni dizüstü bilgisayarı Asus Zenbook 17 Fold için bile, YouTube yorumcuları veya gadget severlerden gelen incelemeler oldukça iyi. Paran varsa bu laptopu almanda bir sakınca yok.

son söz

Asus Zenbook 17 Fold dizüstü bilgisayar satın almanızın şiddetle tavsiye edildiği söylenebilir. Özellikle faydalarını düşündüğünüzde Zenbook’lar 17 katlamak Fiyat Ve pek çok özellik, herkesi bu katlanabilir dizüstü bilgisayarı Asus’tan almaya teşvik edecek.

Evet, komple bilgisayar ihtiyacı olan fare, klavye, işlemci, anakart, harddisk ve daha fazlasını satın almak isteyenler aşağıdaki linkten satın alabilirler (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar vb. hakkında en son haberleri almak için bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi paylaşmayı unutmayın. Sonra görüşürüz…

Check Also

Word’ün en son sürümünde kırmızı çizgileri kaldırmanın 7 kolay ve basit yolu!

Reklam RUJUKANNEWS.com – Word’de kırmızı çizgiler nasıl kaldırılır Düşündüğünüz kadar zor değil aslında başkasından yardım …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *