Asus ROG Phone 6, HP oyununa Asus’tan daha yakın olalım!

God özelliklerine sahip oyun cep telefonları, Asus RoG markasıyla bağlantılı görünüyor. Asus, son zamanlarda bile en son HP oyunlarını sunmaya geri döndü asus RoG Telefon 6 Sınıfında çılgın özelliklere sahip olan.

Asus RoG Phone 6’nın bu kadar iyi özelliklere sahip olduğu doğru mu? Peki Asus RoG Phone 6 Pro’nun fiyatı ne kadar? Asus’un bu oyun HP’sinin teknik özelliklerini merak etmiyor musunuz, öyleyse aşağıdaki makaledeki incelemeye bakalım.

Asus ROG Phone 6’nın HP oyunu hakkında daha fazla bilgi sahibi olalım

Asus ROG Telefon 6
(Fotoğraf kaynağı: BillClinten/tekno.kompas) HP oyun Asus ROG Phone 6

ReferansHaberler.com – En yeni Asus RoG cep telefonu, çok yüksek teknik özellikleri nedeniyle yerli oyunseverleri kandırmayı başarmış gibi görünüyor. Tam dolu. artı ile MülkMülk Bu en yeni Asus RoG HP’de bulunan HP, herkesin onu satın almasını sağlayacak.

İster günlük kullanım için, ister Genshin Impact gibi ağır oyunlar oynamak için olsun, her şey yüksek ayarlarla ezilebiliyor, bu cep telefonunda motoru soğutmak için fan sistemi bile var.

İlgilenen ve cep telefonu almak isteyenler için asus RoG Phone 6’nın en yeni Endonezya versiyonu olan Reference News, bu en yeni akıllı telefonun teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşacak. Gecikmeye gerek yok, bu makaledeki tüm tartışmayı görelim.

Asus ROG 6 özellikleri

özellikleri Cep telefonu En yeni Asus RoG şaka değil çünkü bazı çok ilginç özellikler sunuyor. Aslında, birçok inceleme ve ilgili bilgi var. Cep telefonu Bunun çok olumlu bir etkisi var, bu nedenle İnternet kullanıcılarının coşkusunun da yüksek olması şaşırtıcı değil.

Asus ROG Phone 6’nın tüm özellikleri aşağıdaki gibidir:

Ekran: 6.7 inç AMOLED

Yonga seti: Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (4nm)

RAM ve dahili hafıza: 128 GB 8 GB RAM, 128 GB 12 GB RAM, 256 GB 12 GB RAM, 512 GB RAM 16 GB

SIM kart: iki nano SIM kart

Ön kamera: 16 megapiksel geniş

Arka kamera: 50 MP geniş, 13 MP ultra geniş, 5 MP geniş

İşletim sistemi: Android 12

Kullanıcı Arayüzleri: ROGUI

Pil: 6000mAh, 65W hızlı şarjı destekler.

Diğer özellikler: parmak izi (ekranın altında, optik), NFC

Renk: Fantom Siyahı, Fırtına Beyazı

akıllı telefonlar son HP Asus RoG Telefon, özellikle ağır oyunlar oynamayı sevenler için satın almayı gerçekten cazip hale getiren özelliklere sahiptir. Yani bu cep telefonu gerçekten almaya değer, temelde Asus RoG Phone’dan en son cep telefonunu alırsanız pişman olmayacaksınız.

Asus ROG 6 telefonun fiyatı

Fiyatın kendisi için bölgeye göre değişir, ancak pazar için aşağıdaki gibidir.

Asus ROG Phone 6’nın Endonezya’daki resmi fiyatı:

8 GB/128 GB versiyonu yaklaşık 22 milyon IDR’ye satılıyor.

12/12GB versiyonu için yaklaşık 24 milyon IDR’ye satılıyor.

12/256 GB versiyonu yaklaşık 26 milyon IDR’ye satılacak.

512/16 GB versiyonu için yaklaşık 28 milyon IDR’ye satılıyor.

Çeşitli çok ilginç özellikler sunarak, aynı zamanda Cep telefonu Asus RoG Phone 6 Pro fiyatı ve özellikleri çok iyi ve bu cep telefonu gerçekten almaya değer.

için bile akıllı telefonlar Asus RoG Phone 6 Endonezya’nın en yeni ürünü, hem YouTube yorumcularından hem de gadget severlerden övgü dolu eleştiriler alıyor.

Fazladan paranız varsa, bir tane satın almakla ilgilenip ilgilenmeyeceğinizi kim bilebilir?

son söz

bunu söyleyebilirsin Cep telefonu Asus RoG Phone 6 oyununda da bazı buglar var yani bazen HP de ısınıyor. Ancak, görünüşe göre bu son Asus cep telefonu kare hızlarını en aza indirmeye başladı. Oranlar oynarken azalır.

Evet, şarj cihazı, telefon kılıfı, termal cam, LCD, kullanılmış pil, adaptör gibi akıllı telefon aksesuarlarını satın almak isteyenler aşağıdaki linkten satın alabilirler (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlası hakkında en son haberler için yakında görüşmek üzere…

Check Also

Yeni başlayanlar için bir dizüstü bilgisayara uygulama indirmenin en kolay ve en hızlı 7 yolu!

REFERRALNEWS.com – Dizüstü bilgisayarınızın kapasitesi uygulamayı yüklemek için yeterliyse, bilmelisiniz Bir dizüstü bilgisayara programlar nasıl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *