Aşık olan Lu Li’nin hikayesi olan sevimli Çin dizisi Programmer with Indo Sub’u (2021) izleyin!

REFERRALNEWS.com – Hadi Cute Programmer adlı Çin dramasını Hintçe altyazılı izleyin (2021) şimdi, çünkü çok ilginç bir hikayesi var ve aynı zamanda ünlü aktörler ve aktrisler rol alıyor.

Üstelik bu, her karakter için benzersiz bir hikayeye sahip bir dizi, bu yüzden bu dizinin sosyal medyada trend olması şaşırtıcı değil.

Indo Sub (2021) ile güzel Çinli programcı dramasını izleyin.

Cute Programmer adlı Çin dramasını Hintçe altyazılı izleyin
Gelin, aşık olan Lu Li’nin aşk hikayesi olan Çin dizisi Cute Programmer’ı Hintçe altyazılı 2021 izleyin (Fotoğraf Kaynağı: IMDb)

Ne için bekliyorsun? Cute Programmer adlı Çin dramasını Hintçe altyazılı izleyin (2021) şimdi. Çünkü hikaye çok iyi ve her karakterin farklı bir çatışması var.

İlk görüşte aşık olan Lu Li’nin hikayesi

Çünkü oyuncular çok iyi oynuyor. Cute Programmer adlı Çin dramasını Hintçe altyazılı izleyin (2021) daha da ilginçleşiyor ve kalbi uzaya götürüyor.

Çin’in büyüyen eğlence sektörü, Endonezya da dahil olmak üzere dünyadaki birçok insanın ilgisini çekti. Son zamanlarda bir dizi Çin dizisi sıcak sohbet konuları haline geldi.

Alışılmışın dışında bir hikayesi olduğu düşünülüyor ve diğer ülkelere ait değil, bu nedenle Çin dizilerinin çok fazla hayranı var. Sevimli programcı bunlardan biri.

Güzel Çinli drama programcısının özeti

Eğer istersen Cute Programmer adlı Çin dramasını Hintçe altyazılı izleyin (2021), yakışıklı bir programcı Jiang Yicheng’e (Xing Zhaolin) aşık olan Lu Li’nin (Zhu Lord) hikayesini anlatıyor.

Lu Li, birlikte olabilmek için Jiang Yicheng ile aynı bölüme ve üniversiteye kaydolur. Diferansiyel ve integral okudu ve iyi notlarla geçmeyi başardı.

Ancak mezun olduktan sonra Lu Li, Jiang Yicheng liderliğindeki şirket kadın çalışanları işe almadığı için sorunlar yaşadı.

seviyormuş gibi yapmak

Lu Li, Jiang Yi Cheng’in şirketi tarafından kabul edilmek için zekice kılık değiştirdi ve bir erkek gibi davrandı.

Kader, Lu Li’yi Jiang Yicheng ile büyük bir anlaşmaya sürükleyene kadar. Jiang Yicheng IT Company’de kadın çalışan olarak çalışabileceği yer.

Ayrıca bir yıllık sözleşme yapmayı da kabul ettiler. Bir sürü yaygara ve birlikte geçirdikleri hayatın garipliği ile başlayarak, bu iki insanın kaderi ne olacak?

Geliştirici şirkete girin

Şirkete girme şansı olmadığını öğrendikten sonra. Ayrıca bir erkek kılığına girdi ve sonunda işe alındı.

Ama sonrasında çeşitli zorluklar yaşadı, bunlardan biri de ağır iş sorumluluklarının olması ve yakalanmamak için sahte kimliğini sürdürmesiydi.

O halde Li Lu, idolünün peşinden gitmek için tüm zorlukların üstesinden gelebilir mi? Yani, arkasındaki hikayeyi öğrenmek için, Algobash’ın aşağıda bahsedeceği Sevimli Programcıyı Hintçe alt türüyle izle bağlantısına erişebilirsiniz.

İlgili aktörler

Bu dizinin oyuncuları:

Xing Zhao Lin, Jiang Yi Cheng rolünü oynuyor.

– Zhu Zhu Dan, Lu Li rolünü oynuyor

Yi Da Qian, Chen Yi Ming rolünü oynuyor

– Guan Xin, Gu Xiao Chi’yi oynuyor

– Tian Yi Tang, Jiang Zi Tang rolünü oynuyor.

son söz

Eğer istersen Cute Programmer adlı Çin dramasını Hintçe altyazılı izleyin (2021), ardından resmi yayın platformunda canlı izleyin, tamam mı? Bu dramanın yapımında yer alan tüm taraflara zarar vermemek için.

Ancak film veya dizi izlerken de doğru kıyafetleri giymelisiniz değil mi? İyi ve benzersiz bir Kore dizisi temalı kıyafet satın almak isteyenler için buradan satın alabilirsiniz (aksesuar satın al).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Güle güle…

Check Also

Indosub ile Drama Crush in Romance 16. Bölüm izle Hong ve Chi Yeol neden mutlu?

REFERRALNEWS.com – Hadi Crash Course in Romance 16.Bölüm izle Indo Sub şu anda çok ilginç …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *