Arapça, Latince ve çeviri ile tam tövbe duası geleneğini okuyun!

Oruç ayı her zaman bereketlerle doludur, dolayısıyla Yüce Allah’ın kullarından razı olacağı şekilde ibadeti artırmasında bir mahzur yoktur.

Tövbe etmek isteyen ve Sünnet Toba duasının niyetini nasıl okuyacağını bilmeyenler için mi?

Haber yetkilisi destinasyonlardan gelen okumaları paylaşırken rahatlayın. Tevbe namazının sünneti Çeviri ile tamamlayın, aşağıdaki makalede incelemeyi görelim.

Tevbe duasını okumak

Tevbe sünnetini okumaya niyet

Ramazan bereketlerle dolu bir aydır, Cenâb-ı Hakk’ın mağfireti çok geniştir, öyle ki biz kullar olarak amellerimizi ve ibadetlerimizi çoğaltmakla mükellefiz.

Bunu, Cenâb-ı Hakk’ın kullarına mağfiret etmesi için Sünnet’in tövbesini okuyarak da yapabiliriz.

Bu nedenle, haber kaynağından okumalar var. niyet Endonezya’ya çevirisi ile tövbe duasının eksiksiz geleneği.

Sünnet tövbe dualarını Arapça, Latince ve tercümelerini okumak

Tanrı aşkına

Latince okumak için:

Ushali sunnat Tobiti rakatini Yüce Tanrı

Endonezyaca tercümesi:

Niyet ettim, Allahu Teala yolunda iki rekât tövbeye.

Tevbe sünneti namazından sonra duayı okumak

Tanrı

Latince okumak için:

Tanrım, sen anta rabi, la ilaha ila anta, halaqtani ve ina abduka ve ina ila ahadika ve waadika mastuatu, awadubika man siri maa shonatu, abulaka bi namatika aliya ve abui’sin. ‘V laka bidzanbi faqirli fainahu la yaghfiru zonuba ila anta

Endonezyaca tercümesi:

Allah’ım sen benim Rabbimsin, senden başka ilah yoktur, beni ben senin kulunken ve ben senin ahdine bağlıyken (yani ahdini her zaman tut ki, iman edip sana itaatte ihlaslı olayım) iken sen yarattın. Yaptığım her türlü kötülükten elimden geldiğince sana sığınırım, lütfunla seni tanırım ve günahlarımı sana itiraf ederim, beni bağışla, çünkü günahları senden başkası bağışlayamaz.

Son ve son sözler!

Peki, bu, Sünnet tövbe namazının niyetini ve ondan sonraki duayı okumakla ilgili tam bir açıklamadır. Mübarek Ramazan ayı. Ona yakınlaşmak için bu kutsal ayda balık tutun.

Gündüzün hayırlarla dopdolu olduğu, geceleri Kur’an-ı Kerim öğreneceğimiz bir ay olacak. Ramazan her zaman loş bir kalpten bir ışık olacaktır.

Yazımda hatalar veya yazım hataları varsa özür dilerim. Çünkü insanlar mükemmel değildir ve yer yanlıştır.

Bu şekilde, gelecekte geliştirmek için bir öğrenme hatası olacaktır.

Yazarın diğer ilginç makaleleri güncellemede daha aktif olması için bu makaleyi arkadaşlarınızla, en iyi arkadaşlarınız, aşklarınız, erkek arkadaşlarınızla ve hatta eski kız arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Hepsi bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Diğer ilginç bilgileri takip etmeyi unutmayın Haber referansı Evet. Hoşçakal…

Check Also

Bir kasabın kurban kesmekteki şartlarını belirtiniz, bunlar nelerdir?

REFERRALNEWS.com – Sosyal medyada sorularla ilgili trendler Bir kasabın şartlarını açıklayın fedakarlıkta mı? Çünkü kurbanlık …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *