7 Nolu Endonezya Mucizesi hakkında 5 gerçek, orijinalinden daha iyi bir yeniden yapım!

bunlardan çok var GerçekGerçek Mucize bu hücre hayır 7 Endonezya, orijinal versiyonundan daha iyi olduğu söylenen bir film. Aslında bu film 2013 yılında aynı isimli Güney Kore uyarlamasıdır.

Onun gibi bir dizi deneyimli aktörle Şarap Jay Bastian ve arkadaşları. Orijinalinden biraz farklı bir hikaye sunduğu için bu filmi izlemeyi çok heyecanlı kılıyor.

7 numaralı hücredeki mucize Endonezya

Endonezya 7 numaralı hücredeki mucizevi gerçekler
(Fotoğraf kaynağı: YouTube Falcon) Endonezya 7 numaralı hücredeki mucizevi gerçekler

ReferansHaberler.com – Hanong Bramantiu’nun yönettiği bu film başarılı görünüyor Sevgili Vatan Filmi İşte Mucize Hücre No hakkında bazı gerçekler 7 Endonezya ile ilgili tartışma çok ilginç.

1. 2013’te Güney Kore’de yayınlandı

2013 yılında Güney Kore’de gösterime girdiğinden beri bu filmin heyecanı azalmadı. Anlıyorsun film Hanong’un yönettiği tamamen benzersiz bir tür getiriyor, hikayenin kendisi bile çok iyi.

Vinoo Jay Bastian dışında, aralarında Andrew Warkop, Mawar Eva, Brian Dumani, Tora Sudeiro, Gracil Abigail’in de bulunduğu bir dizi ünlü aktör ve aktris de bu filmde rol alıyor.

2. Gerçek hikayeler anlatmak

7 Nolu Hücredeki Mucize filmine gelince, özetin kendisi ana karakterin gerçek hikayesini anlatıyor. Bu filmdeki Yong Goo adlı ana karakterin Won Seop adında bir adam olduğu söyleniyor.

Won Seop zihinsel engelli ve tekrarlanan yargılamalardan sonra neredeyse 15 yılını hapiste geçirdi. Boğulma ve tecavüzle suçlandığı için A Yerel polis şefinin kızından ilkokul kızı.

Bu tamamen benzersiz öncül ile Hücredeki Mucize, Güney Kore’nin 2013’ün en çok hasılat yapan filmi oldu. Bu film bile 12.8 milyon ödül kazandı. izleyici 46 gün yayın

Elbette Endonezya 7 Nolu Hücredeki Mucize hakkındaki gerçekler orijinal versiyondan daha ilginç. Belki de uyarlanan hikaye Endonezya hikayelerine daha çok benzediği için seyirci daha da ilişkilendirilebilir.

3. Birçok komedi sahnesi de

Miracle In Cell No.7’nin kısa süre önce yayınlanan fragmanı da benzersiz bir tür sunduğu ve çoğu filmden biraz farklı olduğu için netizenlerin dikkatini çekti. Aslında bu filmin türü Gösteri komedi sahneleri ile karmaşık olan.

Elbette bu filmin hikayesi, sunulan sahnelerle gözyaşlarını akıtabilir, çünkü oldukça etkileyici. Endonezya 7 Numaralı Hücredeki Mucize ile ilgili gerçekler, çok iyi sunulan birçok komedi sahnesinin olmasıdır.

4. Kızını gerçekten seven bir babanın hikayesi

Hikaye, bir babanın hapisteki kızını mutlu etmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Mahkumun bir arkadaşı bile özel ihtiyaçları olan bu adamın en sevdiği kızla tanışmasına yardım etmek istedi.

Hem ilginç hem de karmaşık bir özet ile şaşırtıcı değil film Hücredeki Mucize Endonezyalı bir yapımcı tarafından uyarlanmıştır. Hikaye Endonezya halkına çok yakın olduğu için pek çok kişinin bu filmi beğenmesi şaşırtıcı değil.

5. En iyi aile filmi

Bu Hücredeki Mucize filmi, ailenizle izlemeniz için harika olacağından emin olabilirsiniz. sağladığı için Hikaye Hem komik hem de hüzünlü olan, bir babanın kızını mutlu etmek istemesi.

Babası bir dava nedeniyle hapiste olmasına rağmen muhtemelen hiç girmedi. Cell 7 Endonezya’daki Mucize ile ilgili son gerçek, bu filmin sevgili ailenizle birlikte izlemek için mükemmel olduğudur.

son söz

Hapishanede tanışan bir oğul ve bir babanın hikayesini konu alan soğan içeren bu film sizlere önerilmiştir. izlemek. 7 Nolu Endonezya Mucizesi hakkında oldukça benzersiz ve heyecan verici gerçekler de var.

Ancak film veya dizi izlerken de doğru kıyafetleri giymelisiniz değil mi? Güzel ve benzersiz bir film temalı kıyafet satın almak isteyenler için buradan satın alabilirsiniz (aksesuar satın al).

İşte bu kadar ve bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi izlemeye devam etmeyi unutmayın Referans Haberler Filmler, diziler, drama, anime ve daha fazlası hakkında ilginç bilgiler almak için. Hoşçakal…

Check Also

Yeni bir sorunla Indo Sub Sub, Choi Chi Yeol ile romantik bölüm 3’te Crash Course’u izleyin!

ReferansHaberler.com – Hadi izlemek çökmeler periyot bu Aşk hikayesi Bölüm 3 Indo Sub şu anda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *