13 Ücretsiz Yasadışı VCS APK Para Yok, Denemeniz Gereken En Karışık Dosyalar!

ReferansHaberler.com – Çoğu bilmiyor APK dosyaları VCS yasadışı Özgür Olmadan paralar Sosyal ağlarda el ele gider. Kullanmakla ilgileniyor musunuz?

Sonunda ödeme yapmak zorunda kalmadan APK’yı kesinlikle ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Madeni para içermeyen ücretsiz yasa dışı VCS APK’ları nelerdir?

VCS APK Ücretsiz Yasadışı Para Yok
(Fotoğraf kaynağı: Freepik) Madeni para içermeyen ücretsiz yasa dışı VCS APK, en çılgınlar denemeli

İşte bazı listeler APK dosyaları VCS yasadışı Özgür Olmadan paralar hangisini gönlünüzce kullanabilirsiniz. Bu nedenle, kalıcı olarak silmeden önce APK’yı indirin.

Vibie Canlı

Vibie Canlı APK dosyaları VCS yasadışı Özgür Olmadan paralar Ve her türlü canlı içeriği hiçbir kısıtlama olmadan sunar. Canlı akış için Tayca APK, özellikle akışı yapılan içerik açısından Çin canlı uygulamasına benzer.

Kullanıcılar, bu uygulamada ilginç kişiler tarafından sağlanan farklı türde videoları izleyebilir.

Bu uygulamanın Tayland menşeli olduğunu düşünürsek, çoğunlukla o ülkeden host bulacaksınız.

69 canlı

69 Live, dünyanın her yerinden yabancılarla konuşmanızı kolaylaştıran bir canlı yayın uygulamasıdır. Bu uygulama, yasa dışı bir VCS APK olmadığı için Play Store’da mevcuttur.

Bu ücretsiz VCS APK’sında, farklı ülkelerden kullanıcılardan veya ana bilgisayarlardan canlı akış şeklinde çok fazla eğlence var.

Ayrıca bu uygulamada daha az ilginç olmayan ve aynı zamanda çok heyecan verici birçok oyun var.

MeMe Canlı

MeMe Canlı APK dosyaları VCS yasadışı Özgür Olmadan paralar Ve ayrıca VCS etkinliklerinde destek özelliklerine sahip bir sohbet. Bu uygulama ile mevcut farklı modlarla iletişim kurabilirsiniz.

Ücretsiz arama özelliği sayesinde sohbet, sesli görüşme ve tabii ki görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızı rastgele veya rastgele 9 kişiye kadar seçebilirsiniz.

koşmak

Badoo, her yerde diğer insanlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilecek bir uygulamadır. Tinder uygulaması gibi Badoo’nun da bir çalışma şekli ve bu şekilde tasarlanmış özellikleri vardır.

Ne zaman MliveU

MliveU, kullanıcılar tarafından canlı akış için kullanılıyorsa, o zaman Tantan değildir arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Tantan, gelecek vaat eden derecelendirmeye sahip en popüler flört uygulamasıdır.

Hong Kong menşeli bu uygulama, sanal eşleşmeler bulabileceğiniz bir yer olarak bilinir. Bir hayat arkadaşı bulmak için yeni insanlarla tanışmak için kullanabilirsiniz.

yaşayan rüya

konsept taşıyıcı APK dosyaları VCS yasadışı Özgür Olmadan paralarDream Live uygulaması canlı yayın etkinlikleri için de yaygın olarak kullanılmaktadır.

Sadece burada, kaba olsa bile, istediğiniz herhangi bir canlı içeriği görüntülemekte özgürsünüz.

APK

Yukarıdaki listeden daha az popüler olmayan bir sonraki çevrimiçi VC uygulaması MiChat APK’dır. Bu Çin APK canlı görüntüleyici, dünyadaki diğer kullanıcılarla birlikte birçok kişi tarafından VCS için kullanılmıştır.

Sadece konuşmak

WhatsApp’a benzer şekilde, herkesle selamlaşmak için JustTalk’ı da kullanabilirsiniz. Bu uygulamada arkadaşlarınızla ve uzun süredir tanışmadığınız yeni insanlarla sohbet edebilirsiniz.

Mango Canlı APK

canlı mango APK dosyaları VCS yasadışı Özgür Olmadan paralar Aynı zamanda gençler arasında çok popüler olan bir canlı yayın programıdır.

Canlı akış içeriği oluşturma konusundaki becerilerini sergilemek isteyenler, kesinlikle Mango tarafından yapılan uygulamayı kullanacaklardır.

OmeTV

Bir sonraki önerilen program VCS OmeTV’dir. Bu uygulama, diğer kullanıcılarla görüntülü görüşme yapma yeteneğine sahiptir.

OmeTV ilk bakışta Omegle’a benziyor çünkü Omegle ile bir geliştiricidir arkadaşlar. Rastgele veya rastgele kişilerle görüntülü görüşme yapacaksınız, bu yüzden daha heyecanlı.

sohbet merkezi

Tıpkı Omegle gibi, Chathub uygulamasında dünyanın dört bir yanından diğer rastgele kullanıcıları bulup onlarla bağlantı kuracaksınız.

Ayrıca yeni arkadaşlarla tanışabilir ve etkileşime girerek eğlenebilirsiniz. Omegle kullanmak istemeyenler için bu uygulama bir alternatif olabilir.

Poli APK VCS’si

Tavsiye APK dosyaları VCS yasadışı Özgür Olmadan paralar Bir sonraki en iyi Poly APK, VCS’dir. Bu uygulamanın kullanıcılar arasında oldukça popüler olduğunu biliyorsunuz. Proof, Poly 1 milyondan fazla indirildi ve 4,4/5 puana sahip.

Merhaba tatlım

Nadiren duyulmasına rağmen, Sweet Alo programı genellikle VCS için kullanılır. Küçük ve özlü dosya boyutundan ayrılmadığı için HP depolama alanını doldurmaz.

kapatma

Bunlar bazıları APK dosyaları VCS yasadışı Özgür Olmadan paralar indirebileceğiniz, yalnız takılanlarınız için mükemmel.

Ah evet, akıllı telefon aksesuarları satın almak isteyenler için. şarj cihazı, telefon kılıfı, temperli cam, lcd, kullanılmış pil, adaptör vb. gibi ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz (alışveriş mağazası).

Her zaman haberdar olun Referans Haberler Teknoloji, gadget’lar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlasıyla ilgili en son haberler için. Bu web sitesini büyütmek için bu makaleyi de paylaşmayı unutmayın. Görüşürüz hoşçakal…

Check Also

Lava X4, Android 13 ve Mediatek G37 yonga setinin 10 güçlü ve zayıf yönü!

Ucuz fiyatlarla geliyor, birçoğu var faydalar lav x4 Bu aslında bir dönüm noktası çünkü iyi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *